Komšije Miloša Bikovića otkrile kakav je privatno: Devojke ga obožavaju, a od jedne žene se ne odvaja

18.11.2022

16:19

0

Glumac je, kako navode, sve češće u Beogradu, pa ga stalno viđaju

Komšije Miloša Bikovića otkrile kakav je privatno: Devojke ga obožavaju, a od jedne žene se ne odvaja
Miloš Biković - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Miloš Biković je već godinama u samom vrhu popularnosti kada su domaći glumci u pitanju, a uspešan je i te kako i u Rusiji. Za nekog kao što je on možda bi mnogi pomislili da je uobražen i nadmen, ali njegove komšije tvrde da to nije slučaj.

Kako navode, on je sve češće u Beogradu, a ponaša se kao sav normalan svet i niko nije imao neko loše iskustvo sa njim.

- Viđamo ga sve češće, mislim da je sada više u Beogradu nego u Rusiji. Često me ljudi pitaju što mi je drag jer deluje kao da mu je glava u zvezdama, pa im pričam da je Miloš veoma prizeman i učtiv momak, uopšte nije umišljen - započela je jedna gospođa i dodala:

Instagram printscreen/bikovic
Miloš Biković

- Jako mi je drag, obradujem se uvek kada ga sretnem, a i on meni. Stane uvek da popriča, i stalno je nasmejan, svima se javi. Niko od nas u komšiluku nije imao lošeg iskustva sa njim.

Kao i svi ostali, Miloš normalno ide u prodavnicu, sedi u lokalnom kafiću i uživa da svojim komšijama prepričava anegdote sa snimanja.

- Miloš je jedan sjajan gospodin. Dolazi kod nas u kafić i jako je ljubazan – rekao je kratko konobar koji ga uslužuje, a menadžer kafića, Srđan, iskoristio je priliku da pohvali jednog od omiljenih gostiju ovog lokala.

- Biković je super lik, uvek nas pozdravi i sedne kod nas da popije piće. Ovde dolazi i poslovno nekad sa partnerima, nekad se i fotografiše u našem lokalu. Ostavlja uvek bakšiš i jedan je veliki kavaljer. Kada ima devojku onda nekad i s njom dođe, a kad nema dolazi i sam. Imam samo reči hvale za njega - zaključio je Srđan.

Miloš Biković Promo/RTS
Miloš Biković

Brižan sin

Glumac je veoma vezan za svoju porodicu, pa ga tako često viđaju sa majkom.

- Miloša često viđamo sa majkom, često i ona bude sa njim u stanu. Zapravo, ne znam, možda tu i živi. Ono što me raduje jeste da vidim kada šetaju i smeju se zajedno. Nije od onih koji su zaboravili na sve kada su postali popularni. On sigurno ima malo slobodnog vremena, ali ga zato provodi sa dragim ljudima. Čujem ponekad i kada priča sa njom na telefon i savetuje je, vidi se da je brižan ali vam detalje ne bih otkrivao - kaže stariji gospodin za "Super TV".

Atrakcija u kraju

Miloš je, pored toga što je uspešan u svom poslu, jedan od omiljenih i kod devojaka, koje ga stalno posmatraju.

24sedam/Goran Sivački
Miloš Biković

- Što bi vi novinari rekli “mami uzdahe”. Klinke se stalno okreću za njim kada prođe, a on im uzvraća osmehom. Ma i starije gospođe čak, nigde ne prođe nezapaženo. Često mu i prilaze za fotografiju, i svaki put se iznenadim kako sa jednakim entuzijazmom reaguje ko god da mu se obrati - ispričala je njegova komšinica.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike