Naše estradne zvezde imaju svoje firme: Davali su im hit imena, a neki su bili posebno inspirisani

23.11.2022

08:57

0

One im služe kako bi svoje pevačke, ali i druge poslove, sprovodili u delo

Naše estradne zvezde imaju svoje firme: Davali su im hit imena, a neki su bili posebno inspirisani
Neda Ukraden, Jelena Karleuša, Dragan Kojić Keba, Ceca Ražnatović - Copyright ATAImages/Antonio Ahel 24sedam/Katarina Mihajlović

Zvezde domaće estrade, osim što se bave pevanjem, imaju i svoje firme putem kojih plasiraju svoje pesme, ali i razne druge poslovne egzibicije. 

Ništa tu nije čudno, s obzirom na to da je svako od njih na neki način preduzetnik, ali ono što jeste pomalo smešno je to kakve su nazive davali svojim firmama.

Keboni

Dragan Kojić Keba je nedavno zvanično otišao u penziju, ali on je i te kako i dalje radno aktivan, a svoja poslovanja reguliše putem svoje firme, kojoj je dao hit ime - Keboni.

ATAImages/Antonio Ahel
Dragan Kojić Keba

Brojanica

Ana Bekuta je rešila da svoju firmu nazove po svom velikom hitu "Brojanica", Ona je i direktorka i vlasnica firme, a koristi je u promotivne svrhe.

Ceca music

Pevačica Ceca Ražnatović je davnih dana otvorila firmu za muzičku produkciju, a nazvala ju je po sebi - Ceca music. 

ATAImages/ Antonio Ahel
Ceca Ražnatović

SM Music

Ni Saša Matić, kao i njegova koleginica Ceca Ražnatović, nije bio previše inspirisan kada je svojoj firmi davao ime, pa ona kratko nosi naziv "SM Music".

JK Entertainment

Poznata kao megaloman i žena koja uvek sebe stavlja na prvo mesto, Jelena Karleuša je svojoj firmi dala naziv "JK Entertainment". Kako je navedeno u privrednom registru, njena kompanija se bavi stvaralačkim, umetničkim, zabavnim i izvođačkim delatnostima.

ATAImages/ Antonio Ahel
Jelena Karleuša

Neda Bravo

Ime firme Nede Ukraden je simpatično kao i Kebino. Naime, njena firma nosi naziv „Neda Bravo“, što izgleda kao da pevačica hvali samu sebe. Njena delatnost je izvođačka umetnost i Neda je direktor.

Međutim, pevačica je tokom pandemije koronavirusa morala da privremeno ugasi firmu, zbog finansijskih gubitaka koji su tada zadesili muzičare.

Antonio Ahel/ATAImages
Neda Ukraden

Residence hills

Da Viki Miljković ima firmu za prodaju nekretnina znaju i vrapci na grani. Biznis je započela sa svojim suprugom Tašketom, a firma im se zove "Residence hills", piše Nova. Slogan firme naše pevačice je "Od ugovora do komfora".

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike