Sa ovom ženom je Marinko Rokvić dobio vanbračnog sina! Uvek se trudila da detetu priušti više nego što je mogla (FOTO)

28.11.2022

08:35

0

Sa ovom ženom je Marinko Rokvić dobio vanbračnog sina! Uvek se trudila da detetu priušti više nego što je mogla (FOTO)
Marinko Rokvić - Copyright Ataimages/G.G.

Marinko Rokvić je preminuo pre nešto više od godinu dana. Za sobom, ostavio je neutešnu suprugu Slavicu, sinove Nikolu i Marka, ali i vanbračnog naslednika Darija, kog je dobio iz velike ljubavi sa Milom, koja se ne eksponira u javnosti.

Podsetimo, pevač je pre više od tri decenije bio uplovio je u romansu sa njom, nakon čega je na svet došao Dario i iako se sa njom nikada nije oženio, Rokvić je bez dileme prihvatio sina i dao mu svoje prezime.

- Imao sam super detinjstvo dok se nije zaratilo u Sarajevu. Onda nam je bilo teško, ali sve je to život. Znao sam odavno da mi je otac pevač, slušao sam njegovu muziku na kasetama. Marinko i ja smo uvek bili u kontaktu, a nastavili smo da se čujemo i kada sam se preselio u Kanadu 1995. godine - rekao je svojevremeno Dario, koji je u odličnim odnosima i sa braćom po ocu.

Vanbračni sin Marinka Rokvića s majkom, Printscreen
 

Prva ljubav Marinka Rokvića nikada se nije eksponirala javno. Svojski se trudila da neguje prijateljske odnose sa ocem svog sina.

- Moja mama je divna žena. Uvek se trudila da mi priušti više nego što je mogla. Voleo bih da su Nikola i Marko odrasli sa mnom, ali takva je sudbina. Voleo bih i da smo bliže, ali tehnologija napreduje i u stalnom smo kontaktu - kazao je Dario, koji je sreću pronašao pored jedne Portugalke sa kojom je dobio dva sina, Romea i Matea.

Živi u Kanadi pa sticajem okolnosti nije mogao da stigne na sahranu pevača, ali je u Beograd došao na pomen posle 40 dana.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike