Ispovest Nikole i Darija Rokvića o ocu: Mama je zaslužna što smo sad ovakav trojac

02.01.2022

11:43

0

Autor: Marija Mitić

Braća su govorila o upoznavanju i njihovom odnosu, koji je za kratko vreme postao savršen

Ispovest Nikole i Darija Rokvića o ocu: Mama je zaslužna što smo sad ovakav trojac
Dario i Nikola Rokvić - Copyright Printscreen YouTube/ Sputnjik Srbija

Pevač Marinko Rokvić napustio nas je 6. novembra, nakon duge i teške bolesti. Iz ljubavne veze iz mladosti, Marinko je dobio sina Darija, koji je u odličnim odnosima sa braćom Markom i Nikolom.

Njih trojica upoznali su se kada su bili tinejdžeri, a za vrlo kratko vreme su se zbližili i postali prava porodica.

U emisiji "Kad anđeli spavaju", Dario je objasnio kako je izgledalo njihovo upoznavanje, kao i njegovo sa ocem, kada mu je bilo devet godina. 

Printscreen YouTube/ Sputnjik Srbija
 

 - Bilo mi je drago. Mama mi je rekla da idemo da upoznam oca. Bio sam uzbuđen, bilo je lepo. Kada smo se ugledali, on me je zagrlio i poljubio. Sledeći put smo se videli u Beogradu, kada sam imao devet godina, tada sam se već malo opustio - kaže Dario i osvrće se na dalji razvitak njihovog odnosa.

 - Kasnije smo se u Beogradu videli par puta. Posle toga smo majka i ja otišli za Kanadu, a onda smo se videli kada je Marinko imao koncert u Torontu. Tu sam sa njim proveo neko vreme, sedam dana, a te godine su mi i Marko i Nikola poslali poruku. To je bio naš prvi kontakt. Napisali su mi na mesendžeru - Ćao, brate, i ja sam im uzvratio. Tako smo počeli da se dopisujemo. 2000. godine smo se prvi put videli i baš mi je bilo drago. Jedva sam čekao da ih upoznam i vidim. Tog leta smo se družili i baš nam je bilo lepo. Za to što smo sada ovakav trojac, zaslužna je Slavica (prim.aut. Marinkova supruga). Ona me je povela i sa njima na letovanje, pa smo išli zajedno na Marinkov novogodišnji nastup sledeće godine. Svaka joj čast, jer neko me ne bi tako prihvatio - kaže Dario i zaključuje:

- Ponosan sam na braću, oni su divni momci, vrlo talentovani. Sve najbolje o njima mislim - rekao je, dok se Nikola takođe osvrnuo na njihovo upoznavanje.

Printscreen YouTube/ Sputnjik Srbija
 

 - Bilo mi je čudno, imao sam 15 godina. Razmišljao sam, kako sad još neko pored Marka. Brzo smo se zbližili, odmah smo se, što bi se reklo, "skontali". Zajedno smo se igrali kao deca i družili. Zahvalan sam Bogu na Dariju i na svemu tome i naravno roditeljima - kaže Nikola i dodaje da je u kontaktu i sa Dariovom majkom.

 - Ranije smo se čuli sa Milom, skoro smo se i videli putem aplikacije, a uskoro ćemo se i upoznati u Kanadi.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike