Marinko je imao vanbračnog sina, a kajao se što ga nije odmah priznao

06.11.2021

11:37

0

Pevačev najstariji naslednik živi u Kanadi

Marinko je imao vanbračnog sina, a kajao se što ga nije odmah priznao
grujic_20052018_00024 - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Pevač Marinko Rokvić preminuo je danas u Beogradu u 68. godini, a njegov sin Nikola Rokvić ne može da govori od tuge.

Poznato je da Marinko imao vanbračnog sina, Daria, s kojim su u dobrim odnosima bili njegovi sinovi Nikola i Marko. Marinko je 1980. godine imao avanturu iz koje je rođen njegov najstariji sin Dario. Čim je utvrdio da je dete njegovo, priznao ga je, a 1984. godine je upoznao sadašnju suprugu Slavicu koja je iz Zagreba došla u Beograd. Sledeće godine su se venčali i dobili sina Nikolu, a dve godine kasnije Marka.

 

 

Naime, on se nikada nije eksponirao u javnosti a ono što je poznato jeste da Dario živi u Kanadi. Nikola je nedavno na svom profilu na Instagramu podelio fotografiju sa Markom i Darijom.

- Tri brata! - napisao je Nikola u opisu fotografije, čime je svima jasno stavio do znanja da Darija gleda kao svog rođenog brata, te da su u sjajnim odnosima.

 

 

- To se desilo... Mislim desilo se kako se desio. On se rodio iz nekog, da kažem, susreta. To nije bila veza niti zabavljanje pa ja jednostavno nisam bio siguran da je dete moje. I zato sam rekao da mi je tad bila ta pamet ja bih odmah otišao i proverio. Međutim, mladost, ludost... Ja tad nisam bio ni oženjen - ispričao je Marinko svojevremeno za medije.

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike