"Bio je ponosan na nas" Marinkov vanbračni sin otvorio dušu o ocu, prisetio se njihovog poslednjeg susreta (FOTO/VIDEO)

15.12.2021

09:51

0

Kako je ispričao, on je bio u Srbiji pre dva i po meseca, kada su proveli lepe zajedničke trenutke

"Bio je ponosan na nas" Marinkov vanbračni sin otvorio dušu o ocu, prisetio se njihovog poslednjeg susreta (FOTO/VIDEO)
marinko dario rokvic - Copyright 24sedam/ATA Images

Na Novom bežanijskom groblju danas je održan četrdesetodnevni pomen pevaču Marinku Rokviću. Pored porodice i prijatelja, na pomen je došao i njegov vanbračni sin Dario, koji inače živi u Kanadi. Pošto je pomen održan, on je dao izjavu okupljenim novinarima, među kojima je bila i ekipa 24sedam.

Dario je ispričao po čemu će pamtiti oca, ali i kako njegova deca gledaju na to što su imali poznatog dedu.

- Pamtiću ga po tome kako je bio dobar čovek, kako je nas učio, po pesmama njegovim. On je imao puno pesama koje sam voleo, ali možda omiljena mi je "Zanela me svetla velikoga grada", pevao mi je to ponekad - kaže Dario i otkriva da će ostati 10 dana u Srbiji:

- Sada sam kod Marka, a idem i kod Nikole. Moramo da se držimo zajedno, bliski smo još otkako smo bili deca. Moja deca se stalno gledaju preko video poziva sa decom mog brata. Moramo da budemo složni. Velika je stvar što smo svi zajedno, bliski, čak iako ja živim u Kanadi, nema uopšte razlike. 

24sedam/Ivan Mitić
 

Kako je Dario još otkrio, on će dolaziti u Srbiju, ali ne planira da se preseli ovde.

- Ipak sam u Kanadi dugo, tamo sam navikao i tamo mi se sviđa. Doći će oni u posetu kod mene, ja ću dolaziti ovde. Mogu da kažem da sam od oca nasledio da sam težak radnik, odgovoran, to je velika stvar. Bio je ponosan na sve nas šta smo uradili i uspeli, kako smo dobri roditelji - istakao je Dario.

ATAImages/ Antonio Ahel
 

On se prisetio i poslednjeg susreta sa ocem, ali i saveta koji će uvek pamtiti.

- Kada sam bio pre nekih dva meseca, dva i po, tada sam ga poslednji put video, bilo je lepih trenutaka koliko smo proveli zajedno, družili smo se. On mi je uvek govorio da nešto što volim, da se tome i posvetim i da će uvek biti dobri rezultati. Moja deca, inače, ne govore srpski, ali im pustim pesme na Jutjubu, oni traže da vide dedu, svesni su da je velika zvezda u Srbiji - zaključio je Dario.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike