Vlasnik restorana posle reči mladenaca da će ga tužiti za klevetu i pretnje: Postoje dokazi, evo šta sve nisu platili

27.11.2022

14:51

0

Boško Bubanja kaže da ima za sve dokaze, što u vidu računa, ali i snimaka sa kamera

Vlasnik restorana posle reči mladenaca da će ga tužiti za klevetu i pretnje: Postoje dokazi, evo šta sve nisu platili
Boško Bubanja - Copyright Printscreen YouTube/Novo jutro

Novopečeni mladenci, Karlo Švonja i Emilija Selaković, okarakterisani su kao prevaranti, s obzirom na to da su uspeli da organizuju svadbu i iznajme salu za slavlje, a ne plate ceh.

Predsednik udruženja Ivent industrije Srbije i vlasnik restorana u kom su mladenci pravili svadbu Boško Bubanja je na račun mladenaca izneo brojne optužbe, ističući da je trudna mlada pila veliku količinu alkohola, da je mladoženja gej, a potom i mladencima uputio poruku da troškove moraju isplatiti. 

Pošto su Emilija i Karlo istakli da su dobili pretnje od Boška, ali i da im je posle svadbe brojnim izjavama naneta šteta, reagovao je i Bubanja. 

- Sve su platili osim sale, jasno je da su platili sitnije troškove, nešto na vreme, a nešto tek nakon što se digla buka. I dalje nisu platili najveće pojedinačne troškove - restoran 1.000.000 dinara, fotografa 100.000 din, video 120.000 din, pirotehniku 40.000 din. Time sto nisu platili restoran suštinski nisu platili ni deo dekoracije, rasvetu, lightmen-a, deo osoblja koje su zahtevali van naše standardne usluge - navodi Boško i dodaje:

Printscreen Youtube/Novo jutro
Karlo Švonja i Emilija Selaković

- Kaže da je suprugu blokirana kartica baš na dan venčanja (a ujutru je išao na bankomat da skine pare?) Kako to da zbog „velikih troškova" bude blokirana kartica? Ona i služi da se plate troškovi. Ili je kartica blokirana sutradan baš u momentu kada je trebalo da plate? - kaže vlasnik restorana.

Prema njegovim rečima, mladenci ne govore u potpunosti istinu. 

- Nismo mi njih držali, sami su bili u restoranu ceo dan sutradan, jer su navodno pokušavali da skupe novac. Jedina osoba iz restorana koja je sa njima bila je menadžerka Maja, znači nijedan muškarac, sve dok ja nisam došao kasno popodne. Razgovarao sam manje od 10 minuta sa mladoženjom, a mladu nisam ni video jer je većinu vremena bila u apartmanu koju smo joj dali i sledeći dan jer je navodno trudna - ističe Boško  i dodaje: 

Printscreen YouTube/Novo jutro
Boško Bubanja

- Da ih mi nismo nigde držali govori i to što je mladoženja još ujutru išao navodno na bankomat. Imamo snimke nadzornih kamera o tome. Policija je rekla da je situacija čista? Pa da, sve je jasno, proslava je bila, neće da plate, postoji ugovor i izdat račun. Šta tu policija još može, ostalo je nadležnost suda - kaže Bubanja. 

Lažna trudnoća?

- Mi nijednog momenta ne tvrdimo da ona nije trudna, jer nismo lekari. Vizuelno se na njoj ne vidi trudnoća, što nije nikakav dokaz, samo znamo da je pila alkohol u velikim količinama ceo dan. A mi smo je iz predostrožnosti poštedeli teških razgovora i dali apartman još jedan dan. Tačno je da je mladoženja (ne mlada) od mene dobio oštru poruku u sredu, četiri dana nakon svadbe.

Kako je Karlo istakao da će Boška tužiti zbog klevete da je gej, on u svoju odbranu kaže:

- Saznanja o njemu da je on gej su mi preneli njegovi najbliži saradnici-kolege, rodbina i prijatelji. Tako da ako oni to misle o njemu, šta ja imam da dodam? Nemam ja problem sa tim da li je on ili nije gej. To mene ne zanima, ima poznanika i poznanica koji su gej... i nemam problem sa tim. Imam problem što je pokušao i uspeo da me prevari.

Mladenci odugovlačili isplatu duga

- Ništa nije slučajno otišlo u pogrešnom smeru, u ponedeljak uveče su nam rekli da su skupili pola para i da ce sutra skupiti ostatak. Onda se nisu javljali do utorka kasno uveče, kada smo ih mi zvali da pitamo šta se dešava. Prvo se nisu javljali, onda su poslali poruku da su i dalje na pola skupljenih para i da su oglasili auto na prodaju i šalju sliku oglasa. Mi im potvrdimo u znak dobre volje i kažemo da donesu tu polovinu sutra (u sredu), pa ćemo se za ostalo dogovoriti... Od tad prestaju da se javljaju. Zbog čega? Ako imaš pola para, a planiraš da platiš, ne donosiš, nego prestaješ da se javljaš? - otkriva Bubanja.

Printscreen YouTube/Novo jutro
Boško Bubanja

Mladoženja navodno tukao mladu na splavu

- Mladoženja se sam vratio u naš objekat, laž je da su se zajedno vratili (imam snimke video nadzora). I on je sam rekao koleginici da je na splavu izbio incident, da su se pobili... Mlada je došla tek ujutru jer joj je majka spavala kod nas i sama ispričala koleginici da je problem, da je sve laž (imamo dokaz i o tome). Jutros me je pozvao jedan njihov blizak gost i ispričao da je Karlo insistirao da idu na splav i da on „vodi društvo”. Onda su tamo napravili incident, verovatno je to bilo iscenirano i obezbeđenje ih je izvelo, a račun je ostao neplaćen! Taj račun na splavu je bio preko 1.000 evra i gosti koji su se prethodno istrošili na svadbi i za poklone i za muziku su skupljali pare, kartice i platili račun. A par prevaranata je nestalo sa splava - ispričao je Boško Bubanja za „Kurir”. 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike