Sve na otvorenom! Raskošna dekoracija na venčanju Mie i Bojana: Beli stolovi, cveće na sve strane, tu je i bazen (FOTO/VIDEO)

10.07.2022

13:12

1

Pevačica je imala posebne želje i vodila računa o svakom detalju, a 24sedam je zavirio u vilu u kojoj će se venčati

Sve na otvorenom! Raskošna dekoracija na venčanju Mie i Bojana: Beli stolovi, cveće na sve strane, tu je i bazen (FOTO/VIDEO)
mia borisavljević (5) - Copyright 24sedam/M. G.

Mia Borisavljević i Bojan Grujić će se danas venčati pred matičarem, a ceremonija je zakazana za 17 časova. Pre nego što što slavlje krene, 24sedam je imao priliku da zaviri u luksuznu vilu gde će obaviti slavlje, a sačekala nas je raskošna dekoracija.

Zlatno i belo su tonovi koje je Mia izabrala za Bojanov i njen dan, a svuda okolo bili su veliki cvetni aranžmani. Pored toga, tu su bili i baloni, a čini se da će zvezda večeri biti bazen.

Nije poznato da li će gostima biti dozvoljeno da se kupaju, ali svakako će im biti prijatno. 

Mia i Bojan su se u jednom trenutku pojavili, te smo mogli da vidimo da se on odlučio za klasično odelo, belu košulju i kravatu, dok je, s druge strane, Mia vezala kosu u punđu, a imala je i neobičnu venčanicu koja je naprad bila kratka, a imala dug šlep pozadi. Za ovu priliku odabrala je providne sandale.

24sedam/M. G.
Mia Borisavljević i Bojan Grujić

Podsetimo, kako je Mia ispričala za 24sedam, oni će se danas venčati pred matičarem i proslaviti kako svoje venčanje, tako i rođendan i krštenje mlađe ćerke.

Crkveno venčanje, kao i krštenje, obavili su pre nego što je počeo post.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike