Kakva promena! Severina kao Barbika! Skratila kosu pa je ofarbala u roze

28.08.2022

17:58

0

Autor: Marija Mitić

Ne mari mnogo za poteze bivših

Kakva promena! Severina kao Barbika! Skratila kosu pa je ofarbala u roze
Severina Vučković - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Pop pevačica Severina Vučković nije preterano menjala svoj prepoznatljiv stil još otkako je kročila na scenu. Ona je uvek bila brineta, međutim, sada se prvi put usudila na veliku promenu,pa je tako drastično promenila boju kose, ili bar stavila periku.

Bilo kako bilo, pevačica se odlučila na mali eksperiment, pa je tako sada možemo videti sa kratkom, roze frizurom. Ona je na Instagramu objavila video u kojem pozira u beloj majici sa natpisom njenog imena u roze boji, sa novom frizurom, koja se dopada njenim pratiocima, o čemu su pisali u komentarima.

Ovaj video prati i "Barbi" pesma, i čini se da je ceo projekat inspirisan upravo najpoznatijom lutkom na svetu. Video i novu frizuru pevačice možete pogledati OVDE!

ATAImages/ Antonio Ahel
Severina Vučković

Inače, Severina je poslednjih dana u centru medijske pažnje, jer su njeni bivši muževi, Milan Popović i Igor Kojić naprasno postali prijatelji, što su i obelodanili na Instagramu.

Ovaj njihov potez su mnogi osudlili, budući da je Severina bila u braku sa Igorem dok je imala buran odnos sa Milanom, koji je eskalirao suđenjem i borbom oko starateljstva nad njihovim sinom Aleksandrom. Više o svemu tome čitajte na OVOM linku.

Pevačica se, međutim, na zaprepašćenje svih ne osvrće mnogo na poteze bivših, čemu u prilog svedoče i njene objave na Instagramu, poput ove.

Bonus video:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike