Severina Vučković iz mladosti! Imala je mušku frizuru, farbala se u plavo, izgledala kao Merilin Monro (FOTO)

31.10.2022

22:40

0

Već duži niz godina se farba u tamnije nijanse i ima dugu kosu

Severina Vučković iz mladosti! Imala je mušku frizuru, farbala se u plavo, izgledala kao Merilin Monro (FOTO)
Severina Vučković - Copyright Antonio Ahel/ATAImages

Severina Vučković pleni izgledom gde god da se pojavi. Pevačica je pravi primer da joj godine ne mogu ništa i da izgleda nikad bolje. Kako javna scena zahteva eleganciju, pa ponekad i promenu imidža, Severina je tokom prethodne tri decenije koliko je na estradi imala nekoliko transformacija. 

Iako je mnogi znaju kao atraktivnu brinetu, na društvenoj mreži Instagram su se pojavila fotografije kada je pevačica imala kratku plavu kosu. Izvestan period, Severina se šišala na mušku frizuru i farbala u plavo.

 

 

Glamur i sjaj su neizostavni deo sveta šoubiznisa, te se i Seve tako uvek trudila da prati trendove, a po svemu sudeći, inspiraciju je nalazila u svetskim divama. Naime, na jednoj od fotografija iz perioda kada je bila plavuša, pevačica zbog frizure i te kako podseća na Merilin Monro.

 

Po svemu sudeći, ni samoj pevačici se ovaj eksperiment nije dopao, budući da je već duži niz godina verna svojoj dugoj braon kosi. 

Podsetimo, Severina je poslednjih meseci u žiži javnosti zbog suđenja koje ima sa bivšim partnerom Milanom Popovićem, ali i zbog okršaja koji je imala sa rođenom sestrom Marijanom kada je zadobila povrede. 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike