„Tada mi je poslala poljubac!" Marina Visković o upoznavanju sa Cecom (FOTO)

25.11.2022

22:33

0

Sve se odvilo pre mnogo godina, kada je pevačica tek započinjala svoju karijeru

„Tada mi je poslala poljubac!" Marina Visković o upoznavanju sa Cecom (FOTO)
Marina Visković - Copyright Printscreen „Show se nastavlja"

Marina Visković otvoreno je pogovorila o upoznavanju sa Cecom Ražnatović, čije pesme i dan-danas rado izvodi, a koju i te kako poštuje. Koleginice se znaju već dugi niz godina - od Marininog samog starta u poslu, objasnila je ona u okviru emisije „Show se nastavlja", srećna što je u prilici da dođe i da je podrži kada je „Ceca show" u pitanju. 

Ceca joj je, kaže, omiljeni lik - kako na sceni, tako i u serijalu koji se već nedeljama prikazuje na „Blic" televiziji. 

- Možda još nisam imala ni 20 godina kada sam počela da pevam u Beogradu po splavovima i klubovima. Na jedan moj nastup je došla i Ceca. Sećam se, poslala mi je poljubac - kazala je Marina, pa dodala:

- Posle smo se malo družile, otišle na ručak, imale zajedničke prijatelje.... Divno iskustvo.

Viskovićeva je zatim objasnila kako se sa Cecom ne druži baš svakodnevno, ali da je izuzetno poštuje i čuva u sebi tu „sliku o Ceci kao divi" - jer ju je najpre i sama slušala, gledala putem malih ekrana, a tek onda je dobila priliku da bude i u njenom krugu ljudi.  
Marina Visković, Printscreen „Show se nastavlja"
 

- Uvek je bila tu za mene... Moja ljubav prema njoj je iskrena. Pogotovo što je ona prema meni lično bila čovek. Ona je pravedna i neće da kalkuliše - istakla je pevačica, za koju korisnici društvenih mreža često pričaju da liči na Cecinu ćerku Anastasiju

Marina Visković i Anastasija Ražnatović, Instagram screenshot / marina_viskovic_official
 

- Mene je Ceca rodila pre Veljka i Tase, ali me je predala Gordani, jer je morala da snima pesme i gradi karijeru - našalila se jednom prilikom ona na svom Instagramu, baš na tu temu. 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike