Marina Tadić prozvala koleginicu zbog estetskih korekcija, ona joj poručila: Trebalo bi i ti da ih radiš (VIDEO)

10.09.2022

06:45

4

Viskovićevoj nije bilo pravo zbog pomalo neumesnog komentara koleginice

Marina Tadić prozvala koleginicu zbog estetskih korekcija, ona joj poručila: Trebalo bi i ti da ih radiš (VIDEO)
тадиц висковиц copy - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Pevačice Marina Tadić i Marina Visković prošetale su crvenim tepihom na „Drugom beogradskom Master Class-u“ šminkera Dušana Lazića, sa kojim godinama unazad sarađuju.

Pevačice su tako bile slobodne da pričaju o svojim tehnikama za šminkanje, ali i iznele svoj stav o estetskim korekcijama, trendu kom danas dame ne mogu da odole. 

- Ja evo već 10 godina gledam kako Laza šminka i do dana današnjeg nisam ništa naučila. Nisam talentovana za to. Nisam ništa radila na sebi od korekcija, možda sam i jedina, kao oni dinosaurusi što izumiru. To ne znači da neću - kaže Marina, te otkriva kako odoleva trendu estetskih korekcija: 

Foto:24sedam/Danica Božović
Marina Tadić

 

- Estetska hirurgija za mene nije trend. To je potreba nekih žena kada imaju neki problem. Kada vidim da mlade devojčice rade te zahvate, to nikada ne podržavam. Nisam neko ko pridaje mnogo značaja tom spoljašnjem izgledu. Nekako kada sam zadovoljna i srećna iznutra, ja sijam i tako se i nosim. Svaka žena prvenstveno treba da bude zadovoljna sobom i ona tada ne pati što nema velike grudi, brendiranu torbu - pričala je Tadićeva. 

ATAImages/ Antonio Ahel
Marina Tadić

 

Tokom intervjua, pevačica je ugledala svoju prijateljicu Marinu Visković, koja nije odolela trendu estetskih korekcija, te tako ni Tadićeva nije mogla da se suzdrži, a da je ne isprovocira duhovitim komentarom. 

- Evo Marina Visković može da priča o tim estetskih zahvatima. Ovo je žena koja nije odolela trendovima estetske hirurgije, a ja sam žena koja je odolela - kazala je Tadićeva, što Viskovićevoj nikako nije bilo pravo te joj je poručila:

Foto:24sedam/Danica Božović
Marina Visković, Marina Tadić

 

- Mislim da treba i ti da ih radiš - rekla je Viskovićeva kroz smeh, a onda su nastavile u istom maniru priču: 

- Moguće da treba, ali najbitnije da sam nasmejana i zadovoljna, ali nije na odmet i doterati se. Šta bih promenila na Marini? Pa možda samo da jede malo manje čokoladice - kazala je Tadićeva, a onda ju je Viskovićeva spremno dočekala: 

- Ne, nema čokoladica. Nisi gledala moje storije, vidi kako sam smršala. Ja sam samokrtična, ali sada stvarno vodim računa - rekla je Marina ozbiljnim tonom. 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike