Marini Visković Jutjub blokirao spot zbog eksplicitnih kadrova: Pojavljuje se potpuno gola! (FOTO)

20.10.2022

15:27

2

Autor: Marija Mitić

Pevačica zbog toga nije uznemirena i već ima novu ideju

Marini Visković Jutjub blokirao spot zbog eksplicitnih kadrova: Pojavljuje se potpuno gola! (FOTO)
Marina Visković - Copyright ATAImages/ A.A.

Marina Visković najavila je novu pesmu "Upaljač", koju će pratiti nesvakidašnji spot. Ipak, pevačica još uvek nije izdala ovu pesmu i to jer je došlo do problema sa Jutjub platformom.

Naime, reč je o tome što je pevačica u pojedinim scenama spota skoro pa potpuno gola, što se kosi sa pravilima poznate platforme. Marina u tim kadrovima jaše konja dok na sebi ima samo donji veš u bež boji, koji se ni ne primećuje već izgleda kao da je potpuno naga. Ove svoje fotografije Marina je objavila na Instagramu.

Printscreen Instagram/srbija_showbizz
Marina Visković

- Kada je Marini njena ekipa predložila kako bi trebalo da izgleda spot, njoj se istog trenutka svidela ideja, jer do sada tako nešto kod nas niko nije uradio. Ona nije bila skroz gola na konju, već je imali veš, gaćice i brushalter koji su kasnije u montaži skinuti. Međutim, "Jutjub" vidi samo ono što je prikazano i sada Marina mora da koriguje scene - kaže izvor blizak popularnoj pevačici za Pink.rs.

Inače, pevačica je trenutno u Americi gde je pre tri dana otišla jer želi da snimi još kadrova za ovaj spot.

Printscreen Instagram/srbija_showbizz
Marina Visković

- Biće dobrih segmenata u spotu sa drugog kontinenta, tako da, ako Jutjub ne odobri ovaj spot, umesto tih delova gde sam gola, staviću kadrove iz Amerike - rekla je Marina.

Inače, zanimljivo je da je Viskovićeva najavom ovog spota na Instagramu pobrojala samo pozitivne komentare i niko joj nije zamerio što je odlučila da u njemu bude gola, što je prava retkost. 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike