Karleuša u kupaćem svim srcem uz Srbiju! Piksiju poslala poseban pozdrav: Kralju, neka vidi svet našu snagu i inat! (VIDEO)

24.11.2022

16:25

0

Pevačica trenutno odmara u Dubaiju, ali ne planira da propusti prvi meč naše zemlje u okviru Mundijala

Karleuša u kupaćem svim srcem uz Srbiju! Piksiju poslala poseban pozdrav: Kralju, neka vidi svet našu snagu i inat! (VIDEO)
Jelena Karleuša i Dragan Stojković Piksi - Copyright MN Press/ATA Images/Antonio Ahel

Jelena Karleuša uputila je reprezentaciji Srbije, a posebno selektoru Draganu Stojkoviću Piksiju, veliki pozdrav pred još veći meč - i to s plaže u Dubaiju, gde trenutno boravi. Pevačica je istakla da će pomno pratiti utakmicu zakazanu za večeras u osam sati, kada ćemo zaigrati protiv Brazila na Svetskom prvenstvu u Kataru.

Ona se, poput i mnogih drugih, nada pobedi, a za Piksija je imala i posebnu poruku:

- Gledamo večeras, naravno navijamo za istorijsku pobedu. Veliki pozdrav za Dragana Stojkovića Piksija. Idemo, Srbija, Srbija! - ponavljala je ona u vrelom snimku, koji je potpisala još „jače".

„Piksi, kralju!"

- Svim srcem uz Srbiju i dragog Dragana Stojkovića Piksija večeras! Piksi kralju! Neka svet vidi srpsku snagu, talenat, inat i bes! Besno, bre! - napisala je ona, pa i izmamila lavinu komentara.

Navijači koji će uživo pratiti meč su, inače, još ranije ovog dana počeli da se okupljaju na stadionu „Lusail". „Zagrevanje" je, sa druge strane, počelo još na jednoj plaži u Dohi, uz skandiranje „Dajte Brazil da se igramo" i pesmu „Koktel ljubavi", uz koju su fudbaleri slavili u Portugalu.

 

 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike