Hasan Dudić doživeo kliničku smrt zbog alergije: Lekari ga jedva spasili, zato danas slavi 44. rođendan

25.11.2022

11:56

0

Tada mu je naglo pozlilo

Hasan Dudić doživeo kliničku smrt zbog alergije: Lekari ga jedva spasili, zato danas slavi 44. rođendan
Hasan Dudić - Copyright Antonio Ahel/ATAImages

Hasan Dudić je 24. novembra 1978. godine doživeo kliničku smrt, zbog čega taj datum decenijama unazad smatra svojim drugim rođendanom.

- Danas slavim 44. rođendan. Hvala dragom Bogu, živeli dobri ljudi - napisao je Dudić na svom Fejsbuku.

Hasan, inače, često govori o svom zdravstvenom stanju, pa je svojevremeno ispričao detalje kada su ga doktori spasili u poslednjem trenutku od gušenja sumporom i jake alergije, dok je boravio u jednoj banji.

- Otišao sam u banju na lečenje, pošto sam bio brutalno napadnut i imam ozbiljne zdravstvene posledice. Međutim, tamo je veliko isparavanje sumpora, a ja imam jake alergije. Pet puta sam se gušio tokom spavanja i žalio sam se doktoru da mi nije dobro, ali on je mislio da su to obične reakcije na lečenje.

U nedelju, negde oko dva sata po podne, naglo mi je pozlilo. Od posledica gušenja jezik mi se zadebljao i pao mi je mrak na oči. Otad se ničega ne sećam, samo su mi rekli da sam imao kliničku smrt i da su me jedva povratili. Kada sam čuo koliko je ozbiljna situacija, zahtevao sam da se čujem sa doktorima iz Beograda koji me leče. Oni su odmah rekli da je alarmantno i da moraju odmah da me prebace u Beograd. I dalje se ne osećam dobro, teško govorim i imam nesvestice, ali nadam se da će sve biti u redu - rekao je tada Dudić.

Printscreen Facebook/Hasan Dudic
Hasan Dudić u bolnici

Inače, pevač je govorio o tome da ima i srčane probleme, pa se jedno vreme lečio u Institutu za kardiovaskularne bolesti Dedinje. On je pre godinu dana otkrio da ima zapušenja na krvnim sudovima srca, pa je imao intervenciju, ali je ubrzo nakon toga pušten iz bolnice.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike