Hasan Dudić se oglasio iz bolnice: Imao sam intervenciju na srcu, zapušeni su mi krvni sudovi

16.11.2021

18:39

0

Pevač kaže da se dobro oseća i da će već sutra kući

Hasan Dudić se oglasio iz bolnice: Imao sam intervenciju na srcu, zapušeni su mi krvni sudovi
Hasan Dudić - Copyright Antonio Ahel/ATAImages

Hasan Dudić zabrinuo je pratioce na društvenoj mreži Fejsbuk objavivši fotografiju iz bolničke postelje. Naime, pevač je otkrio da je imao intervenciju na srcu i trenuto se nalazi na Institutu za kardiovaskularne bolesti Dedinje.

On je objasnio da ima koronografiju na srcu zbog zapušenja krvnih sudova, te da je bila neophodna intervencija. Nakon operacije, Dudić je otkrio kako se oseća. 

Printscreen Facebook/Hasan Dudic
 

- Imao sam koronografiju srca, imao sam zapušenja krvnih sudova, mogu da pohvalim da je Institut najbolji u Evropi. Sad se osećam kao momak, pročistili su sve što je moglo, sad je sve dobro, hvala Bogu. Izlazim sutra iz bolnice - rekao je Hasan koji kaže da je dobio brojne pozive od kolega, rodbine, prijatelja. 

 Nema ko nije zvao, kolege, prijatelji, bokseri, stalno me neko zove otkad sam izašao iz sale. Zvala me je moja Zlata, Šaulići me nisu zvali, čudi me, Sanela me uvek zove, možda nije videla - rekao je on. 

24sedam/Goran Sivački
 

Hasanova bivša supruga, Zlata Petrović je priznala da se uplašila kada je saznala da je njen nekadašnji partner u bolnici. 

- Hasan je dobro. Ja sam se odsekla kada sam po portalima videla njegovu fotografiju iz bolnice. Odmah sam ga pozvala da vidim o čemu se radi. Imao je jednu malu intervenciju, ništa strašno. Imao je to neko preskakanje srca, normalno priča, sada je sve u redu. Nije ništa ozbiljno. Čuli smo se i sve je u redu, on je hteo odmah večeras da ode iz bolnice, ali će ipak poslušati lekare i prenoćiti, a sutra bi već trebalo da ga puste. On kaže da mu je dobro sada - rekla je Zlata za „Kurir“. 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Telegraf.rs

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike