Često sam bio u goloj vodi! Željko Samardžić o zdravstvenom problemu: Boriću se sa time dok sam živ

12.12.2021

17:28

0

Pevač kaže da je zbog brzog načina života i stresa pod kojim je bio dobio hašimoto

Često sam bio u goloj vodi! Željko Samardžić o zdravstvenom problemu: Boriću se sa time dok sam živ
zeljko_samardzic_06122021_019 - Copyright Milan Maricic/ATAImages

Pevač Željko Samardžić je pre osam godina saznao da ima probleme sa štitnom žlezdom koja mu je u velikoj meri otežavala život. Saveti lekara da miruje i promeni način života su mu i te kako pomogli. Pio je potrebnu terapiju i danas je kao pravi lav. 

- To je neko prošlo vreme... I to nije više problem. Pijem tablete. Dešavalo se da budem našminkan pred koncert, i pred sam nastup ja budem u goloj vodi. Uvek sam mislio da je do neke toplote, čak i kad sam mršav bio, ja sam se stalno znojio. Trajalo je to godinama, išao sam u Sremsku Karlovcu kako bih operisao znojne žlezde, mislio sam da imam problem s tim - priča Željko i objašnjava kako se borio sa ovim zdravstvenim problemom. 

Antonio Ahel/ATAImages
 

- Na kraju se otkrilo da je problem štitna žlezda, imam taj hašimoto, ali uzimam terapiju i boriću se sa tim dokle god sam živ, ništa me neće zaustaviti. Ova bolest dolazi od stresa, ja sam uvek bio u drugom gradu iz dana u dan, ali ja volim taj posao, i kada sam umoran, uvek dobijam neku inekciju sreće kada kročim na binu i zapevam. Ipak, ljudi ne znaju koliko je bilo potrebno i vremena i odricanja mnogo toga zbog ovog posla, nije lako - zaključuje Samardžić u emisiji „Premijera - Vikend Specijal”.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike