Sara Jo razočarana što je pitaju o udaji? „Degutantno mi je koliko se priča o tome!" (VIDEO)

23.11.2022

20:25

0

Iako zaljubljena do ušiju, o planovima za budućnost strogo ćuti

Sara Jo razočarana što je pitaju o udaji? „Degutantno mi je koliko se priča o tome!" (VIDEO)
Sara Jovanović - Copyright 24sedam

Sara Jovanović već izvesno vreme uživa u ljubavi sa Žigom Sotlarom, međutim par se večeras nije i zajedno pojavio na proslavi 28. rođendana „Naxi" radija. Kako je pevačica objasnila, ovaj mladi plesač i koreograf zbog poslovnih obaveza nije bio u prilici da joj se pridruži - priprema turneju Jelene Rozge, a pripreme se odvijaju u Ljubljani, pa je sada „na njoj da mu češće odlazi u posetu".

Iako zaljubljena do ušiju, što često pokazuje i na društvenoj mreži Instagram, o planovima za budućnost je rešila strogo da ćuti. Pred okupljenim medijskim ekipama, među kojima je bila i 24sedam, izjavila je kako joj je ni manje, ni više nego degutantno da priča o prstenu ili udaji, bez obzira što joj te lepe događaje i brojni fanovi često žele, pošto na društvenim mrežama naiđu na neku njenu objavu sa Sotlarom.

24sedam
Sara Jovanović

- Razočaravajuće... Pitanje. Očekivala sam nešto drugo... Toliko se priča o tome da je to nekako degutantno - bilo je sve što je rekla pošto je čula pitanje kolega vezano za svadbu i brak, a još brže je poželela i da zaboravi da se to uopšte i dogodilo.

Za ovu priliku, sa druge strane, opredelila se za dugu, svetlucavu haljinu, s rukavicama izrađenim od istog materijala. Kako nam se bliže dani kada ćemo svi i mnogo češće nositi svetlucave stvari, Sara je otkrila šta je još asocira na praznike.

24sedam
Sara Jovanović

- Jelka, porodica, gužve u saobraćaju (smeh). Uglavnom lepe i radosne stvari - kazala je Jovanovićeva, koja se pozabavila i trenutno jednom od najaktuelnijih tima, što je svakako Svetsko prvenstvo u Kataru.

- Pratim sport, ali se od svih sportova najmanje razumem u fudbal! Volim da gledam sa društvom, pravim se da razumem sve (smeh). Naravno da mi je drago kada osvojimo nešto, napravimo neki dobar rezultat - naglasila je ona, a kako je još tekao razgovor s pevačicom pogledajte u videu koji sledi.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike