Sara Jo poznaje Konstraktu još od tinejdžerskih dana: Pozvala me je posle Pesme za Evroviziju

20.05.2022

07:35

0

Autor: Marija Mitić

Na jednom gestu joj je posebno zahvalna

Sara Jo poznaje Konstraktu još od tinejdžerskih dana: Pozvala me je posle Pesme za Evroviziju
Sara Jo i Konstrakta - Copyright AP Photo/Luca Bruno/Printscreen/RTS

Sara Jo umalo je ove godine otišla u Torinu da našu zemlju predstavlja na Eurosongu, međutim, konce joj je pomrsila Konstrakta. Tokom tog takmičenja, odnosno domaćeg izbora za pesmu Evrovizije, činilo se da je Sari izuzetno krivo što Konstrakta odnosi pobedu, međutim, pevačica je sve to osporila pruživši joj veliku podršku dok se u Italiji borila za pobedu.

Takođe, Sara je sada otkrila da je Konstraktu upoznala mnogo ranije, kao i da je pamti po jednom divnom gestu.

Printscreen/RTS
Konstrakta, Sara Jo

- Ja sam oduvek volela i podržavala Konstraktu. Odrasla sam uz nju i bend "Zemlja gruva". Ko je pratio "Prvi glas Srbije" možda se i seća da sam pevala jednu njihovu pesmu. Nekoliko puta sam ispričala koliko je Konstrakta ispala fer i korektna, kao i Zoe Kida, jer su nakon završetka Prvog glasa Srbije mene pozvali u studio da se upoznamo i to je bio najlepši period tog takmičenja - rekla je Sara Jo i otkrila da ju je naša ovogodišnja predstavnica na Eurosongu, kontaktirala posle Beovizije.

- Potvrdila mi je koliko je čovek i nakon Pesme za Evroviziju, jer me je dan nakon finala pozvala da vidi kako sam. U nekom trenutku se toliko čudnih naslova desilo, a i Konstrakti i meni je bilo važno da znamo da nismo nas dve koje smo doprinele tome. Jaz između Konstrakte i mene nikada nije postojao.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike