Sara Jo i njen dečko ne mogu da se obuzdaju: Pali strastveni dodiri i poljupci u javnosti (VIDEO)

18.08.2022

15:42

0

Autor: Marija Mitić

Mladi par se snimao dok je razmenjivao nežnosti na plaži

Sara Jo i njen dečko ne mogu da se obuzdaju: Pali strastveni dodiri i poljupci u javnosti (VIDEO)
Sara Jo i Žiga Sotlar - Copyright Printscreen Instagram/ sarajoofficial

Pevačica Sara Jo i njen dečko, plesač Žiga Sotlar uživaju na zasluženom odmoru. Lepe trenutke rado podele sa pratiocima u vidu fotografija i snimaka na društvenim mrežama, a sada su otišli i korak dalje.

Naime pevačica i plesač su se ljubili i mazili na plaži, pa sve to ovekovečili kamerom i podelili sa fanovima. Osim poljubaca pala je i masaža, kojom je Slovenac počastio svoju voljenu.

I iako je Sara žarko želela da njen dragi nastavi sa masažom njenih stopala i dok ga snima, on to nije želeo.

 - Ne, neki "foot fetish" manijaci će da se oglase - razgovarao je par šaljivo i kroz osmeh, a ono što je nesumnjivo u svakom od videa, jeste njihova velika zaljubljenost.

Podsećanja radi, Sara je nedavno objavila novu pesmu koja nosi naziv "Zar ne", a jedan deo pesme joj je, kako je nedavno izjavila, prilično blizak i glasi: „Ti me paziš najbolje zar ne, ti me voliš kao niko pre":

- Istina. Pazi me, voli me, čuva me, kao niko pre. A i ja njega rekla bih - izjavila je Jovanovićeva, misleći na dečka s kojim trenutno uživa u ljubavi.

Ona je takođe progovorila i o tome da li razmišlja o prinovi.

- Nisam razmišljala o broju. Zapravo uvek mi je bilo jako simpatično. Imam prijateljice u okruženju koje već sada znaju koliko bi voleli da imaju dece - jedno, dvoje, troje... Nisam razmišljala u tom pravcu. Naravno da bih volela jednog dana da imam svoju porodicu i verujem da će to biti nešto sveto i najvažnije u životu. Nisam stigla da se bavim time, a možda i nisam tip koji voli da planira takve stvari - rekla je Sara, pa dodala:

- Priželjkivala sam oduvek kuče. Zapravo ima jedna anegdota iz detinjstva kada sam pitala mamu da li može da mi rodi kuče. Bože, nisam bila nešto preterano bistra. (smeh) Srećom rad na sebi je učinio svoje da barem malo budem bistrija. (smeh) Uvek sam volela životinje - ispričala je pevačica.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike