Posle 30 godina Miroslav Ilić snimio još jedan spot za veliki hit, a evo i ko će mu biti gost na koncertu za 50 godina karijere (VIDEO)

14.10.2022

11:23

0

Pevač poslednjih dana nekoliko puta iznenadio publiku

Posle 30 godina Miroslav Ilić snimio još jedan spot za veliki hit, a evo i ko će mu biti gost na koncertu za 50 godina karijere (VIDEO)
Miroslav Ilić - Copyright ATAImages/ M.M.

Doajen domaće muzičke scene, Miroslav Ilić, održaće maestralan koncert kojim će proslaviti svoj rođnedan, ali pre svega obeležiti zlatni jubilej – 50 godina grandiozne muzičke karijere.

On će u organizaciji Hype produkcije napraviti spektakl 10. decembra u 20 časova u Štark Areni .

Pre samo nedelju dana, Miroslav je fanovima predstavio novi spot za kaver pesmu svog kolege Predraga Tozovca - ,,Siromah sam al volim da živim”. Takođe, Ilić je danas ekranizovao i spot za drugi veliki hit ,,Ti si zvezda mojih snova”, koji je izašao na Hype Music Jutjub kanalu.

ATAImages/Antonio Ahel
Miroslav Ilić

Iako je veoma teško kontinuirano kreirati i realizovati nove muzičke projekte i priređivati iznenađenja vernoj publici, Miroslavljeva karijera je ekvivalent ozbiljnosti i profesionalizma, te u tom duhu nastavlja da osluškuje želje publike priređujući mnoštvo noviteta, pesama i spotova.

Sada je već trend da pevači proslavljaju svoj rođendan tako što zakažu koncert baš tog dana. Međutim, ovu tradiciju je započeo Miroslav Ilić na svoj 50. rođendan kada ga je proslavio u "Sava centru" sa svojom brojnom publikom.

Podsetimo, Miroslav Ilić nije snimao spotove više od 30 godina, te je na ovaj način izuzetno obradovao svoju vernu publiku.

24sedam/Antonio Ahel/ATAImages
Miroslav Ilić i Aca Lukas

Takođe, pevač je istakao da bi voleo da mu gost na koncertu bude megazvezda Aca Lukas i da zajedno zapevaju evergrin hitove ovih prostora. Biće to svetski audio – vizuelni doživljaj, a ulaznice su dostupne na tickets.rs i Ticket Vision prodajnim mestima.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike