Miroslav Ilić otvorio dušu! Progovorio o sukobima na estradi, druženju sa Šabanom, pa pomenuo ženu: Slučajno sam se oženio

22.11.2022

21:49

0

Pevač će uskoro proslaviti pet decenija dugu karijeru koja je bila puna uspona i padova

Miroslav Ilić otvorio dušu! Progovorio o sukobima na estradi, druženju sa Šabanom, pa pomenuo ženu: Slučajno sam se oženio
Miroslav Ilić - Copyright Printscreen Hype TV

Miroslav Ilić ove godine proslavlja 50 godina otkako je prvi put stao na javnu scenu. Pevač je mnogo toga prošao, a sada je otvorio dušu i pričao o stvarima koje možda nikad nije pomenuo.

Oženio se neplanirano

Pevač je ispričao da niko nije predviđao da će mu potrajati brak sa suprugom Gocom, sa kojom se, kako kaže, neplanirano oženio.

- Moja supruga banula u Skoplje, samo sam se oženio. Mladi, ludi, ali taj brak traje i dan-danas. Moram da priznam da tom braku u to vreme niko nije prognozirao ni 6 meseci. A evo, 50 godina. Sve mi je 50 - ispričao je pevač i dodao:

- Bez obzira što mi je glavni oslonac, najviše me iznervira moja Gordana.

M.M./ATAImages
Miroslav Ilić

Estrada

Pevač je istakao da i vrapci na grani znaju ko je jedna osoba sa estrade sa kojom ne govori, a u pitanju je Lepa Brena. On se osvrnuo i na druženje se Šabanom Šaulićem, o čemu se malo znalo u javnosti.

- Družio sam se sa Topalovićem, sa Šaulićem. To niko ne zna. Mi smo išli na privatna letovanja. Jedne godine sam prvo došao ja sa porodicom, pa Šaban. Sreli Bokija Miloševića pokojnog, pita on moju ćerku kako je bilo, a ona: "Bilo je lepo prvih par dana, a onda je došao Šaban..." Neću da pričam - dodao je Miroslav, pa otkrio na šta je potrošio prvi honorar:

M.M./ATAImages
Miroslav Ilić

- U želji da se skinem sa roditeljima sa grbače, bio je jedan festival u Vrnjačkoj banji, ja sam tad već imao ploču. Radilo se o tadašnjih 40.000, a ja idem autobusom iz Vrnjačke banje za Mrčajevce, hvato sam se za džep, pa sam pravio plan šta ćerki da kupi, ženi... To su nezaboravni trenuci - istakao je on.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike