„Dan-danas sam romantična magarčina i ne kajem se zbog toga!" Miroslav Ilić o poslu, ljubavi i godinama: Dugo je to bio moj san!

29.10.2022

17:50

1

Pevač će uskoro proslaviti pola veka otkako je na sceni i to ga čini izuzetno srećnim čovekom

„Dan-danas sam romantična magarčina i ne kajem se zbog toga!" Miroslav Ilić o poslu, ljubavi i godinama: Dugo je to bio moj san!
Miroslav Ilić - Copyright Antonio Ahel/ATAImages

Osim o tome što će uskoro zapevati povodom punih 50 godna otkako je na sceni, Miroslav Ilić se u jednoj emisiji dotakao i muško-ženskih odnosa, pa između ostalog naglasio kako ne smatra da su muškarci jači od nežnijeg pola.

- Da li su muškarci zaista jači pol? Ne govorim o fizičkoj jačini, već emocionalnoj - upitala je voditeljka „Magazina In", Sanja Marinković, a njeni gosti počeli su redom da otkrivaju svoja mišljenja.

Među njima bio je i Miroslav.

- Ja sam ovde najstariji. Apriori ne. Nisu muškarci jača strana. To je moje mišljenje - kazao je tada on.

- Saglasna sam, možda se očekuje da kažem da jeste tako. Ono što žena može, to nijedan muškarac ne može - rekla je zatim Dea Đurđević, na šta se Teodora Drljača nadovezala:

- Emotivno smo jače, samo što to oni više pokazuju.

Dea Đurđević, Printscreen „Magazin IN"
 

- Većina žena će reći da je moć najveći afrodizijak. Sinonim moći može da bude vezan za titulu, uspeh ili karijeru. Kažu da što je muškarac uspešniji, on je erotičniji - prokomentarisala je bila onda voditeljka, pa je reč dobio Darko Glišuć:

- Nekim muškarcima više prija moćna žena, bviše nego neka druga.

- Kako je vama trojici pošlo za rukom da budete uspećni, moćni i poželjni? Pre nego što mi odgovori na pitanje, pitala bih Darka, koja mu je titula najdraža. Bio si na različitim pozicijama, uspešan si u politici, u čemu si se naviše pronašao? - nastavila je emisiju Sanja.

Sanja Marinković, Printscreen „Magazin IN"
 

- Najdraža titula mi je kad me sinovi nazovu tata. Ti si mene najavila kao nekog moćnog muškarca, ja nemam taj osećaj. Ako se postavlja pitanje da li su moćni muškarci uspešni, onda bi dame trebalo da odgovore - kazao je on.

- On je moćan zato što je održao reč. Jedini je bio koji je rekao: „Da, tada i tako", a da se to nije promenilo - izjavila je Dea.

- Tanka je nit između žene koja voli moćne muškarce i sponzoruše. Meni je kod muškarca najlepša stvar da kupuje ženi; kad imam novca, ja volim da dajem novac. Ispada da se najviše troši na ženu, ali kada bolje pogledam, ne radim to da bih je zadržao, nego da bi se moja partnerka osećala lepo - objasnio je Aca Lukas.

- Ja volim ravnopravnost polova, ali mi je lepše kada je muškarac za jedan korak ispred mene, da me on podstakne i pogura napred. Ja ću da ga držim i budem dobar oslonac, volim da je on prvi, pa ja - dodala je Dea.

„Zlato, sve to lepo zvuči, ali..."

- Mene nervira jer svi ovde povezujemo uspešnost sa parama - istakao je Miroslav.

- Da li postoji išta bolje, nego biti muškarac koji je više od pola veka prvi u uspehu, muzici, pesmama? - pitala je onda Sanja.

- Zlato, sve to lepo zvuči, ali nije sve to tako jednostavno. Komplikovani su to životi. Nije lako upakovati sve to, izmiriti privatno i poslovno. Pitanje je vremena, vaspitanja i mentalne snage. Bio bih jedan on najvećih lažova kada bih rekao da nisam ostvario najveći od svojih snova. Sanjao sam da dočekam da proslavim, kao aktivni pevač, pedeset godina karijere - rekao je Ilić, pa zaključio rečima:

- Još jednu stvar sam ti rekao: „Samo magarac može da uvrti sebi u glavu da ga svi vole". Ja sam samo i dan-danas romantična magarčina, ali se ne kajem zbog toga.

Aca Lukas i Miroslav Ilić, Printscreen „Magazin IN"
 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike