Stevanova žena pekla slavski kolač do četiri ujutru! Hit detalji iz doma poznatog glumca: „Ako bude jestiv - biće dobro!" (FOTO)

21.11.2022

17:40

0

Usred priprema se još i probudilo dete poznatog para, što je umnogome usporilo čitav proces

Stevanova žena pekla slavski kolač do četiri ujutru! Hit detalji iz doma poznatog glumca: „Ako bude jestiv - biće dobro!" (FOTO)
Stevan Piale - Copyright ATAImages/Mateja Stanisavljević

Stevan Piale i njegova supruga Una maksimalno uživaju u roditeljstvu i veoma često umeju da na društvenim mrežama obraduju svoje fanove zajedničkim trenucima sa ćerkom Rosom. Ovoga puta, međutim, pokazali su i kako rešavaju probleme.

Naime, dok je pripremala slavski kolač i to već mnogo kasno u danu, Una je morala da napravi pauzu zbog mezimice, koja se umalo i u potpunosti razbudila.

- Trebalo je tokom dana da napravim slavski kolač za sutra, ali nekako mic po mic, lezi ovde, odmori onde i eto, desilo se da je završio u rerni tek u tri sata ujutru. Pritom, imam neki osećaj da neće narasti uopšte i da ću sutra kupiti drugi u pekari - počela je Una svoju priču, pa u idućem Instagram „storiju" dodala:

„Ako kolač bude jestiv, biće dobro!"

- Pritom je ova gospođa (Rosa) zaspala rano, u 21 sat, što je retkost u našem domaćinstvu i u skladu s time, krenula da se budi u jedan sat dok sam pravila kolač... Tako da sam morala da ostavim kvasac u toplom mleku, da se totalno ohladi, sve na pultu, pobrašnjene površine, polunapravljene figurice za slavski kolač... I da odem da legnem pored nje da se ne bi totalno razbudila. Tako da ako kolač bude jestiv, biće dobro.

Međutim i na sopstveno iznenađenje - uvidela je ubrzo da je kolač sasvim dobro ispao.

- Vama želim više sreće nego što sam ja imala u ovogodišnjem izvlačenju! Ovo je okej ispalo! Ukrasi su malo nesrećni, ali sasvim okej! Sad je sve u redu i može da se spava - poručila je ona u četiri sata posle ponoći.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike