Devojke obožavaju Stevana Pialea, a ima i brata Vuka koji je isto frajer (FOTO)

11.02.2022

08:48

0

On je završio Sportsku akademiju

Devojke obožavaju Stevana Pialea, a ima i brata Vuka koji je isto frajer (FOTO)
Copyright Antonio Ahel/ATAImages

Glumac Stevan Piale postao je omiljen u svakom smislu nakon hit serije "Igra sudbine", a žensku publiku naročito je osvojio.

Stevan je oženjen suprugom Unom, s kojom je dobio ćerku Rosu, ali je malo poznato da u glumčevoj porodici osim njega postoji još zgodnih momaka. Naime, Stevan ima rođenog brata Vuka s kojim, čini se, ne liči previše, ali ga devojke svakako primećuju u velikom broju.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Stevan Piale (@stevanpiale)

 

Vuk Piale je pet godina mlađi od popularnog brata, a njegova profesija i interesovanja nemaju veze s glumom. Naime, on je završio Sportsku akademiju, te radi kao lični trener.

Iako i za njim devojke uzdišu, njegovo srce je ukrala njegova izabranica Jovana, s kojom se venčao pre tri godine, a sada čekaju bebu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vuk Piale (@vuk_piale)

 

Inače, Stevan i Vuk su veoma bliski i velika su podrška jedan drugom, a glumac je jednom prilikom ispričao da njihovo odrastanje nije bilo idilično zbog životnih okolnosti.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vuk Piale (@vuk_piale)

 

- Zaista sam imao turbulentno odrastanje. Tata nije bio tu jedno pet godina jer je išao po bolnicama, pa se vratio. Mama, brat i ja preuzeli smo brigu o svemu. Ali, uvek smo bili porodica - ispričao je Stevan svojevremeno za medije.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike