Tejlor Svift zvezda večeri na dodeli Američkih muzičkih nagrada, a Albanka na meti hejt komentara: Na njoj sve puca!

21.11.2022

12:56

0

O kontroverznim staljinzima ne prestaje da se spekuliše, a ona je privukla najveću pažnju

Tejlor Svift zvezda večeri na dodeli Američkih muzičkih nagrada, a Albanka na meti hejt komentara: Na njoj sve puca!
Bibi Reksa - Copyright Profimedia

Sinoć je u Los Anđelesu održana dodela Američkih muzičkih nagrada, a na crvenom tepihu su se pojavile brojne poznate ličnosti u neobičnim stajlinzima, mnogi su bili baš maštoviti. Međutim, celo veče prošlo je u znaku Tejlor Sfivt - višestruke pobednice ove ceremonije!

Profimedia
Tejlor Svift

Američkoj kantautorki je pošlo za rukom, postavši umetnica godine, da nadmaši i Bijonse i Harija Stajlsa, glavne favorite. Mada to i nije veliko iznenađenje, jer je ona uvek inovativna kada su novi projekti u pitanju, a urpavo je i njena nova verzija muzičkog albuma "Red" iz 2012. proglašena za najbolji u godini. Takođe, nagrađena je i kao najbolji kantri izvođač i za najbolji spot za pesmu "All Too Well".

I Bijonse je pripala nagrada, ali u kategoriji za R&B izvođača, a i Hari Stajls je dobio više priznanja.

Profimedia
Maneskin

Mnogo se nakon ovog događaja priča i članovima italijanskog benda Moneskin, koji su su dobili nagradu za najbolju rok pesmu "Beggin'", a na dodelu su stigli u halterima.

Profimedia
Mašin Gan Keli

Ekscentričan stajling krasio je rok izvođača Mašin Gan Kelija, koji je ostavio najupečatljiviji utisak na dodeli. Svi se pitaju kako je uopšte mogao da hoda i sedi u ovom odelu sa bodljama.

Profimedia
Dav Kameron

Sjajan stil prikazala je i najbolja u kategoriji novih zvezda Dav Kameron.

Sa druge strane, pevačica albanskog porekla Bibi Reksa, koja se odselila u Ameriku iz Severene Makedonije sa samo 6 godina, priredila je još jedan modni kiks. Naime, mogu se čuti komentari da joj ovakav stajling uopšte nije pristajao, jer je niska.

Mada, Bibi je već jednom prilikom istakla da niko od dizajnera nije hteo da sarađuje sa njom kada je bila nominovana za Gremi nagradu, jer je, kako naglašava, krupnije građe.

- Konačno sam nominovana za Gremi što je najkul stvar koja može da se dogodi jednom muzičaru. Veliki broj izvođača će pozvati dizajnere da sarađuju sa njima kako bi prošetali jedinstvene haljine na crvenom tepihu. Moj tim i ja kontaktirali smo mnoge, ali odbili su me jer sam "krupna" - bila je iskrena Bibi, kojoj je trebalo dugo da prihvati svoje obline.

Bibi nosi 38 konfekcijski broj, što nije jedinstven slučaj jer mnogo poznatih žena nosi i veći od ovog broja.

"Poruka koju su mi poslali dizajneri je da sve žene koje nose 38 nisu lepe i ne mogu da nose elegantne haljine. Muka mi je kad ljudi kažu da sam krupna i da ne mogu da nešto nosim. Je*** se, ne želim vaše je****e haljine" - besno je tada rekla pevačica i tekstopisac.

Svakako, na ovogodišnjoj dodeli Američkih muzičkih nagrada bilo je veoma originalnih stajlinga, a pevačica Pink je bila jedna od njih.

Profimedia
Pink

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike