Maneskin zaprepastio stajlingom na dodeli MTV nagrada! Damiano se pojavio u tangama, basistkinja sa golim grudima, a onda im se dogodio peh!

29.08.2022

14:58

0

Autor: Marija Mitić

Oni su sinoć ukrali šou, ali se zbog pojedinosti bune fanovi

Maneskin zaprepastio stajlingom na dodeli MTV nagrada! Damiano se pojavio u tangama, basistkinja sa golim grudima, a onda im se dogodio peh!
profimedia-0717307447 (1) - Copyright Profimedia

Ako će se po nečemu pamtiti ovogodišnja dodela MTV VMA nagrada, onda je to svakako nastup italijanskog benda "Maneskin".

Oni su imali vreli performans, a njihov provokativan stajling sve je ostavio bez teksta! Kontroverzni pevač grupe, Damiano David, prevazišao je samog sebe, kada se sinoć pojavio na bini u kožnom tanga kostimu koji mu je otkrivao celu nagu zadnjicu!

Profimedia
Damiano David

Osim toga, pored njega je izdominirala i basistkinja benda, Viktorija De Angelis, koja je imala jednu dojku ogoljenu te je samo bradavicu sakrivao srebrni aksesoar u obliku srca.

Profimedia
Viktorija De Angelis

Maneskinu se na bini desio i mali peh - kada je basistkinja ostala bez pomenutog aksesoara, međutim to je nije omelo, već je nastavila nastup sa potpuno nagom dojkom. MTV nije prekinuo prenos, ali su kamere bile prebačene na drugi kadar, zbog čega brojni fanovi negoduju na društvenim mrežama. Pojedini su mišljenja i da MTV treba da uputi izvinjenje Maneskinu što njihov spektakularan nastup nije preneo u celosti.

"MTV, razočarali ste nas. Odlučili ste da ne prikažete nastup! Umesto toga, vi više puta prikazujete prazna sedišta! Pa šta je s vama?! Upropastili ste im nastup. Dugujete Maneskinu izvinjenje", glasio je jedan od brojnih komentara na Tviteru.

 

 

"Mislim stvarno, Niki (misli se na Niki Minaž) može da simulira masturbaciju na bini, ali Viktorija iz Maneskina ne može da pokaže pokrivenu bradavicu? Zaista MTV?", glasio je drugi komentar.

"Stvarno je sje*** da ste ih isekli samo zbog njenog topa. Čak niste ni prebacili kameru na druge članove benda, već ste ih u potpunosti cenzurisali. Nepošteno", glasio je treći.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike