Hari Stajls otkazao nastupe zbog lošeg zdravstvenog stanja: Upravo se vraćam od lekara i odvratno se osećam! (FOTO)

06.11.2022

14:45

0

Pevač je u poslednji čas sve saopštio fanovima, u nadi da će ipak moći da se lati mikrofona

Hari Stajls otkazao nastupe zbog lošeg zdravstvenog stanja: Upravo se vraćam od lekara i odvratno se osećam! (FOTO)
Hari Stajls - Copyright Profimedia

Poznati pevač Hari Stajls saopštio je putem društvenih mreža da je odložio tri nastupa zakazana za početak ovog meseca, za januar 2023. godine. Pevač je naglasio da je ovako moralo, zbog njegovog lošeg zdarvstvenog stanja, ali i da se na ovaj korak ipak teška srca odlučio.

Otkako odlazi na turneje - ovako nešto mu se 12 godina nije desilo, pa je sam razočaran gotovo koliko i njegovi fanovi za koje je svestan da su dugo planirali odlazak na njegov šou u „Kia Forumu" u Los Anđelesu.

Hari Stajls, Profimedia
 

- Krajem šoua održanog u sredu sam počeo da se osećam loše i otad ležim, imam grip. Uradio sam sve što sam mogao ne bih li se vratio na scenu, ali upravo, u povratku od lekara, još sam gore jer neću moći da pevam. Nisam otkazivao nastupe u okviru turneje 12 godina zbog bolesti, ali ovoga puta zaista moram - počeo je on u okviru „storija" na Instagramu, pa dodao:

- Žao mi je što vas obaveštavam ovako kasno, samo sam se nadao da neće doći do ovoga. Znam da su mnogi od vas dugo planirali i put u Los Anđeles i sve... To mi mnogo znači. Ali nastupi zakazani za 5, 6. i 7. novembar 2022. godine odloženi su za 26, 27. i 29. januar 2023. Ostali će se odviti kako je ranije bilo zacrtano - objasnio je, pa zaključio rečima:

- Jedva čekam da se vidimo. Izvinite, baš mi je žao. S ljubavlju, Hari.

Hari Stajls, Instagram screenshot / harrystyles
 

Bonus video:  

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike