Kako su zbog jednog poteza BTS-a svi Gremiji Olivije Rodrigo pali u senku: Hit detalj sa 64. dodele nagrada! (FOTO)

04.04.2022

18:17

0

Mlada kantautorka je sa ceremonije, inače, otišla kući punih ruku - dobila je „titulu" za najboljeg novog umetnika, pop vokalni album, kao i solo izvedbu

Kako su zbog jednog poteza BTS-a svi Gremiji Olivije Rodrigo pali u senku: Hit detalj sa 64. dodele nagrada! (FOTO)
profimedia-0679585714 - Copyright Profimedia

U Las Vegasu samo što je održana 64. dodela Gremija, sa koje je mlada Olivija Rodrigo otišla kući s čak tri nagrade - za najboljeg novog umetnika, najbolji pop vokalni album i pop solo izvedbu. Na početku ceremonije, takođe, predstavila se i publici kraj malih ekrana s pesmom „Drivers Licence", ali sve se to sada „vodi" - tek kao informacija zbog njenih kolega iz Koreje.

Olivija Rodrigo Profimedia
 

Naime, momci iz sastava BTS, koji su nastupali malo posle nje, uvrstili su je u svoju „Butter" izvedbu koju su održali u „007" stilu. Tada, nastala je i njena fotografija s jednim od pevača, koji se predstavlja kao Vi, dok mu ime glasi Kim Tehjang.

Strani mediji zajedno s korisnicima društvenih mreža bruje o tome kako se odlično uklopila u scenu, zatim skeč, kako lepo izgleda rame uz rame s K-pop kolegom... Pojedinci se pitaju i koliko se njih dvoje poznaju, te kakav odnos ima s ostalim članovima sastava.

Posle brojnih čestitki na velikom uspehu - malo je onih koji o njenim Gremijima govore kao o „momentu s dodele". „Hajlajt" večeri postalo je njeno prisustvo u šouu koji je priredio BTS.

„Butter"

Trenutno najpoznatiji K-pop sastav, inače, broji sedam članova, koji su još na početku dugogodišnje karijere pažljivo odabrali pseudonime, ne bi li javnosti bilo lakše da ih poziva po imenu, kako dolaze iz Koreje.

BTS, Profimedia
 

Na poslednjoj dodeli nagrada Gremi, izveli su dobro hit na engleskom jeziku, sve vreme i igrajući - u poznatom stilu. Grupa idola je izmamila gromoglasan aplauz okupljenih, među kojima je bila i Lejdi Gaga, kojom je pomenuti Vi tek oduševljen.

Prema njegovim objavama na društvenoj mreži Instagram, smatra je „džez kraljicom". Ona je, sa druge strane, bila i ustala na kraju pesme da ga pozdravi, zajedno sa RM-om, Džinom, Džiminom, Džangkukom, Džej-Hopom i Sugom.

Vi, Instagram screenshot / thv
 

Inače, zbog numere „Butter" su bili nominovani za najbolji pop duo/grupu, ali nagrada nije otišla u njihove ruke. Prethodne godine, u istoj su situaciji bili s pesmom „Dynamite". Tada su još i nastupali iz Koreje. Ove godine su brojni fanovi i prijatelji bili u prilici da ih isprate „lajv".  

Podsetimo, na početku njihove izvedbe, Vi je sedeo pored Olivije i, naizgled, joj šaputao nešto.

Olivija Rodrigo i Vi, Profimedia
 

Ona ga je iznenađeno slušala, pa pogledom ispratila kako izvesnu karticu baca kolegi na scenu. U pitanju je bio Džangkuk, koji je zatim tom istom karticom, ubacivši je u tablu za kojom je stajao na bini, „uključio pesmu".

On sam, inače, bio je spušten na scenu sa plafona.

Džangkuk, Profimedia
 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike