Posle punih godinu dana od smrti Merime Njegomir: Pevačicina ćerka otkrila šta se desilo kad je saznala da je ostala bez majke (FOTO)

20.11.2022

09:35

0

Trebalo je da je obiđe u bolnici i ceo dan provede sa njom, ali sudbina je imala dugačiji plan

Posle punih godinu dana od smrti Merime Njegomir: Pevačicina ćerka otkrila šta se desilo kad je saznala da je ostala bez majke (FOTO)
Merima Njegomir - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Prošlo je punih godinu dana od smrti pevačice narodne muzike Merime Njegomir. Ona je preminula posle kraće ali teške borbe s karcinomom, sa čime se najpre njene naslednice i dan-danas teško nose.

Jedna od njih, Ljubica, u potresnoj objavi na Instagramu prisetila se jutra kada je saznala da je ostala bez majke. Otad, kako naglašava, više ništa nije isto.

„Štipala sam se da se probudim iz tog ružnog sna!"

- Jutros sam se probudila u vreme kada si ti pre godinu dana otišla... Nikada neću zaboraviti to jutro. Trebalo je taj dan da budem ceo dan sa tobom u bolnici, ali me je iz sna trgnulo - Merima je umrla... Sećam se da sam mislila da sanjam... Toliko sam jako počela da se štipam da se probudim da sam imala modrice sledećih nekoliko dana... Nisam se probudila. Onda sam se setila da si mi ti jednom rekla kada sanjam loše da pokušavam da vrištim probudiću se sigurno... - pisala je tužna Ljubica, ali se nije tu i zaustavljala.

- Naravno, onda sam počela da vršitim, toliko da sam probudila celu zgradu i da su me čuli i ljudi na ulici… Posle kada sam došla i ležala pored tebe, pokušavala sam obe da probudim... Mama, izgleda da još uvek nisam uspela da se probudim, jer i dalje živim u ovom svetu gde nema tebe. I dalje je rupa u duši ista i dalje isto boli. Volim te, majčice moja, i čekam da se vidimo jednog dana kada dođe moje vreme. 20. novembar 2021. godine, dan od kada više ništa nije isto - zaključila je ona, pa mnoge rasplakala.

Potresna poruka ćerke Merime Njegomir, Instagram screenshot / njegomir.torte
 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike