Branka Sovrlić žali šta je izgovorila Merimi Njegomir poslednji put: Možda je tad već bila bolesna

03.12.2021

11:17

0

Pevačica se prisetila kada su poslednji put išle zajedno u šoping

Branka Sovrlić žali šta je izgovorila Merimi Njegomir poslednji put: Možda je tad već bila bolesna
Branka Sovrlić - Copyright G.G./ATAImages

Branka Sovrlić pojavila se na snimanju novogodišnjeg programa DM sat televizije kod svoje koleginice Dragane Mirković.

Ona je posebno govorila o nedavno preminuloj pevačici Merimi Njegomir, navodeći da će ovu godinu pamtiti po lošim stvarima jer je izgubila mnogo kolega. Merima i ona videle su se relativno skoro.

- Pre tri meseca je baš bila kod nas. Njena bolest, a onda i smrt su me jako iznenadile. Tad nije bila bolesna, možda i jeste, ali se nije bila pregledala pa nije ni znala. Čak se bila i popravila malo, pa sam joj zamerila što se ugojila. Kupovala je neku garderobu u Sarajevu, vodila sam je u šoping centre. Nešto sam joj i kupila da joj poklonim. Kad sam posle došla u Beograd, zvala sam je, ali mi se nije javljala. Posle druge poruke, napisala je da je u bolnici. Mislila sam da je od korone, ali znam da ju je već imala. Tad mi je napisala da je kancer i da joj je loše, da je sve boli i da ne može da priča. To je bilo poslednje - ispričala je Branka, a zatim nastavila da govori o kolegi Marinku Rokviću.

Antonio Ahel/ATAImages
 

- Da, i to je bio veliki šok. Neočekivano skroz, bio je vrlo vitalan i sportski tip. Niko ne zna šta nosi u sebi dok se ne pregleda. Apelujem na sve da se pregledaju na vreme. Merima je bila revnosna, ali eto, kasno su joj otkrili. Šteta - smatra pevačica i nastavlja da priča o kolegama.

- Letos je bilo baš dosta posla, to me je iznenadilo. Pošto su sertifikati bili obavezni, nismo se plašili. Našim radnicima smo naredili i morali su da prime vakcinu. I onima koji nisu hteli održali smo predavanje, pa su pristali.

ATAImages/ G.A.
 

Na konstataciju da je Milić Vukašinović u jednom intervjuu istakao da mu je mnogo pomogla u borbi oko ćerke, koja je bila zavisnik, Branka je objasnila kako je do toga došlo.

- Moj suprug je radio sa Bijelim dugmetom i sa svim tim rokerima, bili su jako dobri prijatelji i izašli smo mu u susret. Zaposlili smo je kod nas, vodili smo računa o njoj. Ali imala je tog muža i krenula je lošim putem. Nije joj bilo pomoći. Žao mi je te slatke i divne dece koja su ostala bez nje. Veoma je važan izbor partnera i društva, kao i sredina u kojoj odrastate.

Bonus video:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike