Nemam snage više da se borim! Darko Lazić o skandalu, Barbari, neplaćenoj alimentaciji: Otkrio i kako se nosi sa raskidom

03.05.2022

20:54

12

Autor: Marija Mitić

Pevača u poslednje vreme kao da je poterao maler, a sada je o svemu što ga je zadesilo progovorio za 24sedam

Nemam snage više da se borim! Darko Lazić o skandalu, Barbari, neplaćenoj alimentaciji: Otkrio i kako se nosi sa raskidom
ATAImages/Antonio Ahel

Darka Lazića u poslednje vreme kao da prati maler. Posle raskida sa pevačicom Barbarom Bobak, za koju je verovao da je ljubav njegovog života, doživeo je peh u saobraćaju zbog čega je noć proveo u pritvoru. Da stvar bude gora, u javnosti su isplivale informacije da je pevač pri vršenju niza saobraćajnih prekršaja bio pod dejstvom droga i alkohola, te da nije imao vozačku dozvolu, a zbog svega snosiće veliku novčanu kaznu.

Osim svega navedenog, pročulo se i da Darko bivšoj supruzi Ani Sević navodno duguje dva miliona dinara za alimentaciju za njihovu ćerkicu Lorenu, a o svemu tome, kao i o navodima Marka Nikolića, na čijoj je proslavi navodno konzumirao kokain, Darko Lazić se oglasio za 24sedam pa razjasnio neke od nedoumica koje već danima intrigiraju javnost.

ATAImages/ Antonio Ahel
Darko Lazić

- Da li je uopšte vredno da komentarišem bilo šta, kad svakako svako daje sebi za pravo da ovako ili onako komentariše moj život. Prosto sam oguglao na sve to - počinje Darko priču za naš portal, vidno razočaran navodima koji su proteklih dana pratili njegovo ime u medijima. Ipak, folker nam je odgovorio na nekoliko ključnih pitanja.

Šta misliš, zašto baš tebe oduvek prate skandalozne priče, afere i naslovi u medijima?

- Znate kako, kad vrediš i kad si bitan, automatski te to proganja. Automatski su sve oči uprte u tebe i smetaš ljudima. Ljudi sve praštaju, ali uspeh nikad.

Kako komentarišeš prekršaje koje si nedavno napravio? Da li zaista poseduješ vozačku dozvolu i da li si je odneo nadležnima na uvid?

 - Ja stvarno imam vozačku dozvolu, još uvek je nisam odneo. Valjda će biti suđenje ponovo, pa ću tad. Ne znam ni ja više, to će sve rešiti moj advokat, Naravno da imam dozvolu, samo je te večeri nisam poneo i eto, tako se zadesilo. Ma, kakvi su to prekršaji? Vozio sam 30 kilometara na čas više od onoga što je dozvoljeno. Pa nisam vozio 230km/h, nego 117. Sve ostalo je priča - "rekla, kazala". Nemam snage više da se borim.

ATAImages/ Antonio Ahel
Darko Lazić

Da li ostaješ pri svojoj izjavi da sporne večeri nisi konzumirao narkotike, već da ti ih je neko navodno "sipao u piće" na žurci boksera Marka Nikolića?

 - Ostajem pri svom stavu, da, do kraja.

Marko Nikolić ipak kaže da je to nemoguće.

- Marko je dečko sportista, on nema nikakve veze sa tim. 

Da li ste ti i Barbara definitivno raskinuli ili ste možda razgovarali i izgladili odnos?

- Jesmo, definitivno smo raskinuli, još pre svega toga, samo nismo hteli da se oglašavamo. Ostali smo u dobrim odnosima, ona je jedna divna osoba. Jako se poštujemo i volimo, ali kad ne ide, ne ide... Nećemo da silimo. Devojka ima svoju karijeru, ja svoju.

Mnogi su mišljenja da si dosta doprineo njenoj karijeri.

 - Ne, nisam. Ona je veliki pevački talenat, može da bude moja devojka koliko hoće, ali, ako ne zna da peva, džabe. Ona stvarno dobro peva, ja sam je tu čisto malo savetovao, ništa više.

Antonio Ahel/ATAImages
Darko Lazić i Barbara Bobak

Kako prolaziš kroz raskid, da li patiš?

- Pa, onako. Čovek se veže i za kuče i za mače, a kamoli za osobu. Više je to neka navika, ali odvikavam se od svega toga. Kad ne ide, bolje da budemo drugari i kolege.

Hoćete li nastaviti da nastupate zajedno?

 - Da, naravno, mi smo u istoj firmi. zašto da ne. Barbara je jako dobar lik, za poželeti i za prijatelja.

Pisalo se da bivšoj supruzi Ani Sević duguješ dosta novca na konto neisplaćene alimentacije za vaše dete. Da li je to istina?

- Svakog prvog u mesecu je i njoj i Marini plaćena alimentacija, tako da... Ni govora. Uostalom, pitajte Anu da li joj nešto dugujem.

Bonus video:

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti