Bogata Ruskinja s mužem pomera granice luksuza: Iznajmio stadion da joj pokloni bentli! (VIDEO)

20.11.2022

06:59

2

Ranije nisu bili u mogućnosti da jedno drugom ispunjavaju ovako velike snove, ali vremenom se sve drastično promenilo

Bogata Ruskinja s mužem pomera granice luksuza: Iznajmio stadion da joj pokloni bentli! (VIDEO)
Valerija Čekalinova - Copyright Youtube screenshot/Ходят Слухи

Valerija Čekalina, koju mnogi na Instagramu znaju pod imenom Ler Ček, jedna je od najuticajnijih Ruskinja na ovoj društvenoj mreži. Tridesetogodišnja blogerka, koju je sa zaradom od 600.000 dolara godišnje magazin „Forbs" smestio na 6. mesto najplaćenijih ruskih zvezda, u srećnom je braku sa biznismenom Artjomom Čekalinom.

Par je zajedno već 12 godina, a upoznali su se na četvrtoj godini studija.

Preko 10 miliona pratilaca na pomenutoj društvenoj mreži popularne Ruskinje svakodnevno ima priliku da vidi raskoš i glamur u kome ovaj uticajan par uživa zajedno sa svojom decom, blizancima Bogdanom, Alisom i malenim Lavom, koji je na svet došao u martu ove godine.

Ruže i dijamanti

Uvek nasmejani Artjom ne krije da je do ušiju zaljubljen u zanosnu brinetu, pa zato ne čudi da joj je nedavno za njen 30. rođendan poklonio automobil marke mercedes, do plafona ispunjen crvenim ružama i dijamante prestižne italijanske juvelirnice, vredne više od 150.000 evra.

Posebnu pažnju javnosti privukao je još jedan Artjomov romantičan gest, kada je svojoj lepšoj polovini priredio iznenađenje koje ju je ostavilo bez daha.

On je tada iznajmio moskovski stadion Lužniki, čiji kapacitet broji 80.000 mesta, kako bi svojoj dragoj poklonio luksuzni automobil marke bentli specijalno izrađen u boji njenog brenda.

 - Mislila sam da ću pasti u nesvest. Vozač me je dovezao, nisam gledala kuda idemo, jer mi je rečeno da ne otvaram oči. Kada sam stigla, videla sam ogromnu kutiju na fudbalskom terenu. Zatim se čulo odbrojavanje i kutija se otvorila - prokomentarisala je Valerija za jedan ruski magazin tada.

I to što je izabrao baš ovaj stadion ima posebno značenje.

 

 

 - Bilo je to 2010. godine za vreme fudbalskog prvenstva na koje smo Valerija i ja silno želeli da idemo, ali su karte tada bile preskupe i nismo mogli da ih priuštimo. Zato danas, 10 godina kasnije, evo nas, imamo stadion samo za sebe. Postoji li veći dokaz da je sve u životu moguće? Verujte u sebe i snovi će vam se ostvariti - rekao je Artjom.

Automobil pastelne boje koji je harizmatična Ruskinja dobila svakako je najprepoznatljiviji u Moskvi. Ona ne krije da ga je dugo želela, ali i da nije ni očekivala da će ga dobiti baš u takvom okruženju i atmosferi. 

 

 

Valerija je danas ponosna vlasnica nekoliko brendova, kozmetičke linije i fitnes programa. Majami, Pariz, Rim i Nairobi samo su neke od destinacija na koje ovaj atraktivan par putuje privatnim avionom, gde odseda u najluksuznijim hotelima.

U nekom od intervjua, upitana da objasni svoj uspeh, harizmatična Ler Ček rekla je da se prema projektima odnosi sa dušom, a da joj je najveća motivacija upravo porodica, zarad čije je udobnosti spremna planine da pomeri. 

 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike