Prelepa Ruskinja postala vlasnik brazilskog kluba: Ko ne bi voleo da ima ovakvog predsednika (FOTO)

16.08.2022

09:46

0

Autor: 24sedam

Natalija Grizlova nije zalutala u svet fudbala

Prelepa Ruskinja postala vlasnik brazilskog kluba: Ko ne bi voleo da ima ovakvog predsednika (FOTO)
natalija4 - Copyright Instagram printscreen

Prelepa Ruskinja Natalija Grizlova, bivša manekenka, postala je suvlasnik brazilskog kluba Atletiko Searensea. Grizlova nije zalutala u svet fudbala.

Ona je supruga Brazilca sa ruskim pasošem Arija, koji je igrajući za moskovski Spartak i Lokomotivu dobio i poziv od selektora "zbornaje". Bivši napadač je sada u ulozi investitora u klubu gde njegova žena obavlja funkciju predsednice:

- Za godinu dana moj život se okrenuo za 360 stepeni. Radila sam u industriji lepote, a sada sam svaki dan povezana sa fudbalom. Mnogima se ne uklapa to u glavi: kako je mlada i lepa devojka promenila kreme za fudbal? I to ne u Rusiji, već u Brazilu - priča Ruskinja.

- U početku sam tek počela da pomažem svom mužu - planiram troškove i prioritete kluba. I, naravno, da komuniciram sa igračima. Nekada sam imala jednog fudbalera - muža, a sada imam hiljadu fudbalera. A ja sam im kao majka. Pomažem im da se fokusiraju na igru.

- Oko 80-90 odsto naših igrača dolazi iz siromašnih krajeva gde su krađe, ubistva i droga uobičajeni. Ovi dečaci su nada svojih porodica. Šansa za bekstvo sa tog sveta. Kada ti je tinejdžer u rukama, onda ti, kao od plastelina, od njega oblikuješ profesionalca. Tako mladi Mesi ponekad izgubi fokus. Moj posao je da to sprečim. Individualno komuniciram sa igračima i sa njihovim porodicama - rekla je Grizlova za ruske medije.

 

 

Grizlova je već deset godina u braku sa Arijem i odlično zna portugalski jezik tako da nema prepreka u komunikaciji sa igračima i drugim ljudima u svom okruženju. Njen Atletiko Searense takmiči se trenutno u Seriji C, trećem po rangu takmičenju u Brazilu.

 

 

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike