Slavica Ćukteraš kao panter iz Apatina: Provokativne fotografije pevačice izazvale bujicu komentara (FOTO)

18.11.2022

19:57

0

Najavljuje nove projekte, a mnogi je hvale zbog izgleda

Slavica Ćukteraš kao panter iz Apatina: Provokativne fotografije pevačice izazvale bujicu komentara (FOTO)
Slavica Ćukteraš - Copyright Miko Kovačević

Slavica Ćukteraš već duže vreme radi na novim projektima i pravi planove za svoju karijeru, a usput i nastupa. U medijima se ne pojavljuje jer želi da prvo objavi novu pesmu, a onda i da otkrije šta se sve to dešavalo u njenom životu prethodnih meseci. 

Kako je najavila, ona će uskoro objaviti duet, ali ne želi još uvek da otkrije sa kim je ukrstila glasove. No, novim promotivnim fotografijama za ovaj projekat je izazvala bujicu komentara.

Slavica je, naime, pozirala u crnom trikou i čarapama sa printom, te visokim potpeticama dok je ležala na obodu od kamina. 

Fotografija i opis su privukli veliku pažnju, a pored onih što se raduju što će predstavii novu pesmu, bilo je i onih koje je pevačica asocirala na društvene događaje koji su se desili u Srbiji u pretodnim danima.

Naime, svima je dobro poznata priča pantera iz Apatina, a zbog izgleda na fotografijama, jednog njenog pratioca je pevačica podsetila baš na ovu mačku. Slavici se poređenje očigledno dopalo, pa je ostavila emotikone smajlija koji plače od smeha.

Instagram printscreen/cukterasslavica
Komentari na objavi Slavice Ćukteraš

 

Podsetimo, danima unazad domaća javnost bruji o panteru koji se pojavio u atarima Apatina. Za njim je bila organizovana i potraga, koja je juče suspendovana dok se ne pojave novi dokazi o tome da se ova velika egzotična mačka tamo nalazi.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike