Ništa se promenila nije! Slavica Ćukteraš fotografijom iz detinjstva sve iznenadila: Pege, kratka kosa, a u rukama ovo! (FOTO)

19.07.2022

23:39

1

Pevačica nije podlegla trendu estetskih korekcija

Ništa se promenila nije! Slavica Ćukteraš fotografijom iz detinjstva sve iznenadila: Pege, kratka kosa, a u rukama ovo! (FOTO)
Đorđe Vukojičić

Socijalna platforma Instagram čuva brojne tajne naših poznatih ličnosti koje su dokumentovane fotografijama, snimcima iz najranijeg perioda detinjstva pa sve do danas. 

Tako se u moru takvih fotografija nalaze i one iz školskih dana pevačice Slavice Ćukteraš.

24sedam/Nenad Vujanović
Slavica Ćukteraš

Slavica je od malih nogu znala da želi da bude javna ličnost, a muzika je njen život. Na Instagramu postoje fotografije na kojima pevačica svira violinu i klarinet, a ono što su njeni pratioci primetili da se nimalo nije promenila. 

Ono što je i te kako primetno, jeste da pevačica nije podlegla trendu estetskih korekcija, da i dalje ima pege, male usne, ali i da danas u sebi nosi ono dete koje je bila pre 20 godina. 

Inače, Slavica Ćukteraš je sa deset godina počela da svira violinu, a nakon toga upisala i završila nižu muzičku školu, odsek "Klarinet". Tu se pevačica nije zaustavila, pa je upisala srednju muzičku školu, "Teoretski odsek". 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti