Žiža Stojanović danas slavi 91. rođendan: Malo je poznato da je imala romansu sa ovim pevačem!

18.11.2022

15:30

0

Publika je pamti po brojnim filmsikim i serijskim ostvarenjima, a najzapaženija je bila u ulozi Cane Fontane u seriji ''Srećni ljudi''

Žiža Stojanović danas slavi 91. rođendan: Malo je poznato da je imala romansu sa ovim pevačem!
Žiža Stojanović - Copyright ATAImages/ A.A.

Srpska filmska, televizijska i pozorišna glumica Žiža Stojanović danas proslavlja 91. rođendan. Rođena je 1930. u Beogradu, gde je završila Treću žensku gimnaziju i nakon toga postala članica beogradskog KUD "Abrašević". Bila je članica pozorišta u Novom Sadu, Nišu i Beogradu, a tokom karijere ostvarila je više od 100 pozorišnih uloga. Domaća publika pamti je po ulogama u filmovima "Tesna koža 3", "Balkan ekspres 2", "Povratak otpisanih", kao i u serijama "Diplomci", "Porodično blago", "Srećni ljudi", "Salaš u malom ritu", "Otpisani", "Bolji život", "Ljubav, navika, panika" i "Vratiće se rode". 

Žiža je igrala u mnogim serijama i filmovima, a srca publike osvojila je ulogom Cane Fontane, koju je tumačila od 1993. do 1996. godine u seriji "Srećni ljudi" , a njen glumački i filmski opus bogat je različitim ulogama. O privatnom životu devedesetjednogodišnje glumice javnost ne zna mnogo toga, ali je poznato da je sklopila brak sa kolegom Vladom Matićem, dok je svojevremeno obelodanila ko je bio njena mladalačka ljubav.

Ljubav Žiže Stojanović ili pak samo avantura?

Stefan Tomasevic/ATAImages
Predrag Živković Tozovac

Prema glumicinim rečima, u pitanju je bio pokojni pevač Predrag Živković Tozovac, koji je preminuo prošle godine, što je Žiža priznala tokom učešća u jednom rijaliti programu pre njegove smrti.

Žiža se tada prisetila Tozovca kao velikog šmekera, a da se njihova šema dogodila u Beogradu kada su bili mladi.

Ova informacija iznenadila je javnost, budući da se saznala tek posle mnogo godina. Dodatna pitanja o toj avanturi, Žiža nije želela da govori.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike