Miša Grof ne prestaje da proziva Nikolinu, novac mu je jedino na pameti: Novi problemi isplivali u javnost!

16.07.2022

07:32

0

Voditeljka je već podnela tužbu protiv njega

Miša Grof ne prestaje da proziva Nikolinu, novac mu je jedino na pameti: Novi problemi isplivali u javnost!
Nikolina Pišek i Miša Grof - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Vitor Ristović, otac pokojnog Vidoja Ristovića, od smrti sina ne prestaje da se po medijima prepucava sa snajkom Nikolinom Pišek. Svašta su rekli na račun jedno drugog, a sada je čuveni Miša Grof ponovo udario na snajku i to zbog novca, kako drugačije!

Naime, pojavile su se glasine da Nikolina želi da uzme umetničku sliku koju je poklonila Vidoju, koja vredi 30.000 evra, a nalazi se u njihovom domu u Beogradu. Miša Grof, očekivano, nije bio bez komentara na to.

ATAImages/ Antonio Ahel
Miša Grof i Nikolina Pišek

- Sve što misli da je ona kupila i poklonila Vidoju, to je njeno. Zašto bih ja zadržao njenu sliku ili bilo šta njeno? Sve što misli da je njeno, neka slobodno uzme, samo ne znam od kojih para je ona kupovala Vidoju skupocenosti - naveo je Vitor za domaće medije.

Kako se navodi, u pitanju je umetnička slika jednog od najvećih hrvatskih slikara 19. i 20. veka Vlahe Bukovca. Reč je o slici manjeg formata, na kome je prikazan ženski akt, a koju je Nikolina kupila na poklon svom suprugu na jednoj licitaciji u Zagrebu, nedugo nakon spektakularnog venčanja u Monte Karlu. Ona je za nju tada izdvojila čak 30.000 evra.

24sedam/N.V.
Miša Grof i Nikolina Pišek

Vidoje je bio oduševljen poklonom, pa ga je odmah odneo u svoj porodični stan na Vračaru, što se sada, nakon njegove smrti, pokazalo kao jedan od najvećih problema.

Podsetimo, hrvatski advokat Silvije Hraste, koji zastupa Nikolinu, potvrdio je da je protiv Miše Grofa pokrenut kazneni postupak zbog nasilja u porodici! Pored toga, on je otkrio da je u Srbiji pokrenuta ostavinska rasprava vezana za imovinu, sa kojom Miša Grof nema ništa.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike