„Da li stvarno mislite da je to tako lako?!" Kloi pala klapna: Ovako su je savetovali da zaboravi nevernog Tristana!

30.10.2022

06:59

0

Bivši ljubavnici imaju dvoje dece, ali su izuzetno male šanse da će se miriti u budućnosti

„Da li stvarno mislite da je to tako lako?!" Kloi pala klapna: Ovako su je savetovali da zaboravi nevernog Tristana!
profimedia-0715019624 - Copyright Profimedia

Kloi Kardašijan se nedavno tokom gostovanja u jednoj emisiji prisetila kraja veze s Tristanom Tompsonom, s kojim je dobila dvoje dece. Ovom je prilikom objasnila kako je svakako bila svesna da „mora da nauči kako da ga ne voli", ali od okoline nije baš imala pravu podršku.

- Kad sam rekla da učim kako da ga ne volim, svi su mi, kako porodica, tako i prijatelji, govorili: „Okej, prosto nastavi dalje". Bila sam u fazonu: „Ne, ljudi, nije to baš tako lako" - počela je Kloi u „Keli Klarkson šouu".

Zatim, istakla je koliko se mučila s malim stvarima, a da to većina nije ni znala.

- Ponavljanje, ma, rutina, s tim sam baš imala problema. Kad bi se nešto lepo desilo, ja bih zvala njega. Tako smo funkcionisali - pričala je Kardašijanova u blagoj neverici, jer je postupala kao što bi i bilo ko drugi u vezi, a onda i posle nje.

- Delili smo sve - dodala je, maksimalno se trudeći da objasni ljudima koji je kritikuju da je znala da je kraj, ali da joj svakako nije svejedno.

- Prosto, moram da se „vratim na fabrička podešavanja". Treba mi vremena. Sve ide polako, ali sigurno. Shvatite da se takve stvari ne dešavaju preko noći - izjavila je.

Zatim, složila se s voditeljkom kada joj je kazala „da će uvek na neki način biti vezana za nekoga s kim je bila u odnosu".

Tristan Tompson, Profimedia
 

- Evo, na primer, moj bivši muž (Lamar Odom). I dan-danas ga iskreno volim i želim mu sve najbolje. Navijam za njega - otvorila je dušu Kloi, pa zaključila rečima da samo treba proceniti da li je neko za vas ili ne, bez obzira na emocije.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike