Komšije Danijele i Ognjena Amidžića razočarane zbog njihovog razvoda: Već dugo ih nismo viđali zajedno

27.07.2022

06:58

0

Autor: Marija Mitić

Susedi poznatog para veruju da su se oni rastali na miran i civilizovan način

Komšije Danijele i Ognjena Amidžića razočarane zbog njihovog razvoda: Već dugo ih nismo viđali zajedno
Danijela Dimitrovska i Ognjen Amidžić - Copyright ATAImages/ G.G.

Manekenka Danijela Dimitrovska i naš poznati voditelj Ognjen Amidžić nedavno su obavestili javnost da su doneli odluku da se razvedu. O razlozima rastanka nisu govorili javno, već će privatnost sačuvati za sebe.

Njihove komšije su razočarane, a kažu i da manekenku i voditelja nisu viđali zajedno oko mesec dana pre nego što se ova informacija pojavila u medijima.

- Nadala sam se da je samo trač, ali kada sam videla da su potvrdili bilo mi je jako žao. Nekako su, od mnogih parova na estradi, odvali utisak skladnosti i zbog toga mi je krivo. Viđala sam ih oboje u kraju. Pojedinačno su mi bili dragi, pristojni, kulturni. Retko sam ih viđala zajedno jer su verovatno naizmenično bili kod kuće i tako se usklađivali sa poslovnim obavezama, kaže komšinica i dodaje:

- Danijela je prelepa žena i zrači gde god da se pojavi, tako je bilo i u parkiću kada je vidite bez šminke i u trenerci. Sa druge strane Ognjen je šmeker i ima harizmu. Bili su lep par.

ATAImages/ Antonio Ahel
Danijela Dimitrovska i Ognjen Amidžić

Skoro da nije bilo komšije koji nije imao lepe reči kako o Danijeli, tako i o Ognjenu. Svima im je zajedničko i to što nisu slutili rastanak ovog bračnog para.

- Viđala sam ih u obližnjem restoranu kada dođu da večeraju i sve je delovalo okej. Iznenadila sam se. Ali to je život i ljudi krenu svako svojim putem bez teških reči i uvreda. Oni deluju kao jedan od takvih parova koji je seo i odlučio da više ne mogu zajedno, civilizovano - ističe komšinica koja živi u kući pored zgrade bivših partnera.

Komšije misle da će u stanu ostati Danijela, ali da u poslednje vreme retko viđaju i jedno i drugo.

- Ima sigurno mesec dana da nisam video ni jedno, ni drugo. Inače ih retko srećem, Ognjena uglavnom popodne jer radi uveče. Nasmejan je i javi se uvek, nekada ga mi ovde penzioneri pitamo za goste u “Amidži šou”, pa komentarišemo i dajemo predloge ko da dođe u goste. On to sve s osmehom prihvati iako zna da smo mi dokoni i tako smišljamo iz dosade - kaže jedan stariji gospodin, koji lepo mišljenje ima i o Danijeli:

ATAImages/ Antonio Ahel
Danijela Dimitrovska i Ognjen Amidžić

- Ona je uvek nasmejana i to je danas teško videti.

U obližnjoj radnji kažu da su Danijelu viđali češće od Ognjena, dok je on svraćao tek da kupi neki napitak ili slatkiš.

- Ona je bila ta koja je, kao i većina žena, držala kuću. Dolazila je u nabavke i uvek znala šta kupuje, pomognemo joj samo da to pronađe. Bila je prirodna i vesela, a on je svraćao na kratko, u prolazu. Uglavnom da kupi neki napitak tako za usput ili neki slatkiš. Prijatan je i on nema šta, ali nam je ona bila češće pa smo je zavoleli, kažu radnice.

Susedi kažu da su Ognjen i Danijela živeli jedan miran, porodični život.

- Nikada iz njihovog stana niste mogli čuti povišen ton ili glasnu muziku. Nikada nisu okupljali prijatelje u stanu, viđali su se u obližnjim kafićima. Što bi se reklo, komšije za poželeti jer nisu bukadžije - kaže komšinica Rada za Blic.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike