Poznati koji su ostali u dobrim odnosima nakon razvoda: Šarena laža za javnost ili su zaista toliko dobri ljudi?

26.07.2022

06:30

0

Mnogo je parova koji su se rastali u poslednjih nekoliko meseci, a retko ko je želeo da širi priču o tome

Poznati koji su ostali u dobrim odnosima nakon razvoda: Šarena laža za javnost ili su zaista toliko dobri ljudi?
razvod profimedia-0324769706 - Copyright 24sedam/Profimedia/Antonio Ahel/ATA Imges

Trend razvoda na javnoj sceni se ne smanjuje. Mnogo je onih koji se završe loše, ali za naše poznate ličnosti je jako bitno da održe dobar imidž u javnosti. Ko su oni koji tvrde da su ostali u dobrim odnosima, a to zapravo i pokazali? Da li u njihovoj priči ima istine ili se ovde radi samo i isključivo o očuvanju kulta ličnosti?

Vladan Savić i Jovana Jocić

Frontmen "Magla" benda i njegova nevenčana supruga Jovana Jocić obavestili su javnost početkom marta da su doneli odluku da se rastanu. Jovana je, naime, objavila njihovu zajedničku fotografiju na Instagramu uz poruku.

- Kao što sam do sad delila sa vama i lepe i ružne stvari, vreme je i ovo da podelim. Zapravo, Vlada i ja smo odlučili da se rastanemo. Ostaćemo prijatelji i u dobrom odnosu, jer kao što većina zna imamo Đanđu - napisala je između ostalog blogerka na svom Instagram nalogu, dok se potom i Vladan oglasio i to sa istom fotografijom, na kojoj je i njihova ćerkica.

- Do sada sam najlepše životno iskustvo stekao sa Jovanom. Ime joj je Anđelija. Za mene, ona ce i dalje ostati savršena žena i majka. Sama ljubav nije dovoljna za održavanje veze, zato smo Jovana i ja rešili da nadalje nastavimo kao dobri prijatelji. Želim sve vas, koji me volite kao druga, kao prijatelja svih medija, da zamolim za razumevanje da na ovu temu necu davati komentare! Hvala - napisao je kratko Vladan.

ATAImages/ A.A.
Jovana Jocić i Vladan Savić

Vladan je posle rastanka priznao da ide na terapije, dok je Jovana već pronašla novog dečka. No, da zaista jesu u dobrim odnosima pokazuje i to što su ćerki zajedničkim snagama priredili pravu feštu za rođendan.

Jovana je čak objavila fotografiju na svom nalogu na Instagramu gde su nasmejani Vladan, ona i njihova naslednica.

Instagram screenshot / jocic.jovana
Jovana Jocić i Vladan Savić sa ćerkicom

Zanimljivo je da se Jovana sa ćerkom preselila u novi stan, te nedavno pokazala kako ga je sredila. Izgleda da ovde nema mesta lošim spekulacijama, iako bi možda to mnogi očekivali pošto je Jovana ubrzo našla novog dečka.

Aleksandar Cvetković i Jovana Pajić

Jovana i Sale obavestili su javnost da se razvode pred kraj prošle godine, što je mnoge iznenadilo. Njih dvoje svoj privatan život nikada nisu isticali u javnosti, pa su zato mnogi mislili da im cvetaju ruže, ali očigledno nije bilo tako.

Nakon razvoda se Jovana iselila iz njihovog zajedničkog stana u jednom poznatom beogradskom naselju, a mnogo se spekulisalo u kakvim su odnosima ostali.

Kao što je poznato, oni imaju dve ćerke, pa su mnogi pretpostavljali da će, ako ništa drugo, barem zbog njih biti u kontaktu. No, oni su dokazali da prijateljstvo posle razvoda zaista postoji. 

ATAImages/ Antonio Ahel
Jovana Pajić i Sale Cvetković

Sale je, čak, na koncertu povodom Dana žena, priznao da je i Jovani kupio poklon, te je čak i nazvao svojom "ženom". Kao i prethodno pomenuti par, njih dvoje su zajedno takođe proslavili rođendan ćerke Đine, a tom prilikom je Jovana čak objavila i video na kom Sale igra nasmejan. 

Nedavno se pojavio i snimak na kom su uživali porodično na selu, ali je Sale potom objasnio da je u pitanju video koji je nastao prošle godine, a koji je podelio njegov prijatelj. No, upravo zbog toga su mu mnogi fanovi pisali da bi voleli da se njih dvoje pomire. No, nije poznato da li je to moguće, ali nikad ne reci nikad.

Ognjen Amidžić i Danijela Dimitrovska

Najsvežiji razvod na estradi desio se između voditelja i manekenke. Njih dvoje su bili 10 godina u braku, a kao i u slučaju Saleta Cvetkovića i Jovane Pajić, i ovaj razvod niko nije očekivao.

Ognjen i Danijela su se sporadično pojavljivali zajedno u javnosti i davali izjave o zajedničkom životu, ali su većinu stvari čuvali za sebe. Osim zvaničnog saopštenja, o razvodu se njih dvoje nisu oglašavali.

- Želimo da vas obavestimo da smo odlučili da se raziđemo, a odluku o razvodu smo doneli zajedno. Mi ćemo ostati u prijateljskim odnosima zarad interesa našeg sina, a ovim povodom se više nećemo oglašavati, niti davati izjave. Za naš razvod nije kriva treća osoba, pa nema mesta dodatnim spekulacijama - glasilo je njihovo zajedničko saopštenje.

ATAImages/ G.G.
Danijela Dimitrovska i Ognjen Amidžić

Kako su rekli, tako su i učinili. Danijelu do sada nismo videli ni na jednom javnom događaju, ali je veoma aktivna na svom nalogu na Instagramu, pa smo mogli videti da je otišla sa drugaricama u Grčku.

S druge strane, Ognjen se nedavno pojavio na proslavi rođendana svoje koleginice, ali kako je rekao, tako je i bilo - izjave nije davao. Kako je istakao, dobro je i "skoro nikada ne plače". On je dodao da je posvećen poslu i pripremi nove sezone njegove emisije, ali i da radi na nekoliko muzičkih projekata.

S obzirom na to da nisu nijednim gestom pokazali da su u dobrim odnosima, da li je to zaista tako? Najlakše je verovati da jeste. 

Ivana Šašić i Bojan Simić

Pevačica je u aprilu ove godine objavila da se razvodi od supruga posle pet godina braka, a razvod za to je bio prevara!

Kako se navodilo, Ivanu je suprug prevario sa sedam godina starijom ženom od nje, te da se čak njegova ljubavnica raspitivala po Šapcu kakav je brak pevačice i njenog supruga, te da li je "validan". Ivana je, čim je saznala za prevaru, otišla kod advokata i predala papire za razvod braka, a kako je izjavila tada, to nije bila ishitrena reakcija. Međutim, izgleda da ipak jeste.

Ivana se posle nekoliko dana predomislila, te rešila da ljubavi sa Bojanom da još jednu šansu.

- Sve što se desilo, desilo se, ja Bojana neću da pljujem i da pričam o njemu u ružnoj konotaciji. On i dalje je tu i nalazi način da sve ovo završimo na lep način i da se pomirimo. Videćemo šta će biti. Nisam rekla ne i nikad. Pogrešio jeste, greše mnogi, e sad da li je neko spreman o tome da priča i da prizna svoju grešku. Ja sam rekla šta je bilo i šta je istina, ali vreme će pokazati da li ćemo prebroditi sve to. Ljudski je oprostiti - ispričala je pevačica u aprilu, samo nekoliko dana pošto se saznalo za aferu njenog muža.

ATAImages/ A.A.
Ivana Šašić i Bojan Simić

No, nije prošlo mesec dana, a Ivana je ponovo predala papire za razvod, koje je i potpisala.

Ona je tada izjavila da je "dobila svoju bitku" i da se nada da će ceo proces biti okončan uskoro. Od tada se o ovome nije oglašavala, a očigledno joj nije bilo bitno šta će ko misliti, već je radila onako kako oseća.

Jovana Jeremić i Vojislav Milošević

Voditeljka je mesecima unazad, pre nego što je i zvanično rekla da se razvodi, u emisijama i intervjuima pričala o rastanku od supruga Vojislava. Nikome nije bilo jasno šta se dešava, sve do pred kraj prošle godine, kada je odluka o rastanku došla u javnost.

Njih dvoje su bili u braku četiri godine, u kom su dobili ćerku Leu. Po objavi o razvodu, voditeljka je u saopštenju za javnost otkrila da njih dvoje već u tom trenutku neko vreme nisu živeli zajedno. Iako je molila javnost da poštuje njenu privatnost, voditeljka je i dalje nastavila da priča o svemu što joj se dešava u privatnom životu.

Mesecima kasnije, u martu ove godine, njih dvoje su se zvanično razveli, a ekipa 24sedam sačekala je voditeljku ispred suda, gde je pozirala sa tada već bivšim mužem. 

24sedam/Nemanja Vujčić
Jovana Jeremić i Vojislav Milošević

Ona je otkrila u kakvom su odnosu i da li je bilo problema prilikom brakorazvodne parnice.

- Osećam se odlično. Srećno razvedena u svakom slučaju. Sve je prošlo baš kako treba, to smo pokazali i na sudu, pa nam je sudija rekao: "da nam je više ovakvih slučajeva, ne bismo imali šta da radimo".

Stvarno sam ponosna i na sebe i na svoje odluke. Zaista sam bila časna od prvog do ovog poslednjeg momenta. Voja i ja ćemo ostati najbolji prijatelji. Iskreno mi je puno srce. Prvo je početak posta, ja postim celi post, danas sam se zvanično razvela, za mene počinje jedna nova era za mene - era slobode - kazala je ona tada i dodala:

- Prava ljubav je samo ako si slobodan da donosiš svoje odluke i sigurna sam da će ostatak mog života biti upravo takav, kvalitetan u tome da slobodnom voljom idem kroz život.

Na pitanje da li je Voja tužan jer je izgubio takvu ženu, Jovana je rekla da on za nju nikad neće biti bivši muž.

- On je moj prvi muž. Nije me nikako izgubio, ima me jače nego ranije i on će u meni uvek imati veliku podršku. Uvek je znao na čemu je sa mnom, bila sam iskrena i korektna i zato smo ostali u dobrim odnosima. Sa mnom znaš na čemu si, ja kad volim, volim.

Oko starateljstva nismo imali nikakav problem, za dva minuta smo završili svu papirologiju. Potpuno starateljstvo je pripalo meni. Što se tiče alimentacije, nisam htela da ga opterećujem. Imam svoje pare, karijeru, gospodar sam svoje sudbine - zaključila je tada Jovana.

24sedam/Nemanja Vujčić
Jovana Jeremić

Od tada se mnogo spekulisalo o tome da li Jovana ima novog dečka ili ne, a ona je neretko provlačila temu razvoda kroz svoje javne nastupe. Međutim, kako muža nije toliko često pominjala, mnogi su i zaboravili da je bila udata, a iako tvrdi da su bolji prijatelji sada nego ranije, niko ne zna šta se među njima zaista dešava.

Na kraju, šta je u pitanju? Da li su zaista poznate ličnosti toliko dobri ljudi da će i prilikom ovakvih situacija to pokazivati ili se samo pretvaraju? Valjda jedino što možemo jeste da mislimo sami za sebe šta se tu dešava. Ili da se ne bavimo time uopšte.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike