Emili Ratajkovski i Pit Dejvidson uhvaćeni u strasnom trenutku: Par više ne krije da je u vezi (FOTO)

17.11.2022

14:28

0

Manekenka je došla nasmejana na romantični dejt

Emili Ratajkovski i Pit Dejvidson uhvaćeni u strasnom trenutku: Par više ne krije da je u vezi (FOTO)
Copyright Profimedia

Komičar Pit Dejvidson uslikan je u zagrljaju atraktivne manekenke Emili Ratajkovski. Nekoliko dana ranije medijima su kružile glasine o potencijalnoj romansi, da bi sinoć konačno bili uslikani u Njujorku. 

Profimedia
Emili Ratajkovski

 

Dvadesetdevetogodišnji glumac i dve godine starija manekenka u gotovo identičnim stajlinzima, crnim jaknama i sivim trenerkama, na fotografijama izgledaju prezaljubljeno, u opuštenom izdanju, dok nasmejani i zagrljeni ulaze u zgradu u Bruklinu, u kojoj je popularni glumac kupio stan.

Harizmatični Pit je prethodno, kao pravi džentlmen pokupio svojim mini kuperom intrigantnu manekenku, koja je pažnju medija privukla ulogom u muzičkom spotu, kada je do izražaja došao njen provokativan izled i bujno poprsje. 

Profimedia
Emili Ratajkovski i Pit Dejvidson

 

Podsetimo, Emili Ratajkovski je 8. septembra ove godine podnela zahtev za razvod braka od producenta Sebastijana Ber Meklerda, nakon čega su je mediji povezivali sa Bred Pitom. S druge strane Pit Dejvidson godinama unazad privlači pažnju svojim vezama sa atraktivnim ženama, poslednja u nizu onih koje su pale na njegov šarm je i rijaliti zvezda Kim Kardašijan.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike