Put ka pomirenju? Kim Kardašijan ponovo u kontaktu sa Pitom Dejvidsonom, on joj pružio podršku zbog drame sa Kanjeom!

16.10.2022

21:39

0

Kako se navodi, glumcu je i dalje stalo do bivše devojke

Put ka pomirenju? Kim Kardašijan ponovo u kontaktu sa Pitom Dejvidsonom, on joj pružio podršku zbog drame sa Kanjeom!
Pit Dejvidson i Kim Kardašijan - Copyright Profimedia

Kim Kardašijan i Pit Dejvidson su raskinuli pre nekoliko meseci, ali kako se čini, ostali su u i te kako prijateljskim odnosima.

Kako prenose strani mediji, njih dvoje stalno razmenjuju poruke, a pogotovo zbog drame koja se desila sa njenim bivšim mužem Kanje Vestom. Podsetimo, Kanje se našao na stubu srama zbog antisemitskih objava i noseći majicu na kojoj je pisalo "White Lives Matter" na Nedelji mode u Parizu.

Profimedia
Pit Dejvidson i Kim Kardašijan

- Mnogo ljudi se javilo Kim pružajući joj podršku, uključujući i Pita. On snima novi film, ali su sve vreme u kontaktu. Divan je dečko i Kim je srećna što mogu da budu prijatelji - rekao je izvor, pa dodao:

- Pit i Kim neretko razgovaraju, a nekoliko nedelja posle raskida su našli način da budu prijatni jedno prema drugom. Pit joj je pisao više puta zbog situacije sa Kanjeom, zato što mu je ona i dalje draga i želeo je da vidi kako je. 

Profimedia
Pit Dejvidson i Kim Kardašijan

Podsetimo, Kanje Vest je često vređao i Pita, kada je počeo da se zabavlja sa njegovom bivšom, davajući mu pogrdna imena, objavom videa u kom sahranjuje animiranu verziju glumca i još mnogo toga.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike