Pit Dejvidson osvaja samo holivudske lepotice, a evo zbog čega je toliko poželjan!

17.11.2022

10:18

0

Komičar se proslavio u popularnoj emisiji, a popularnost mu je porasla nakon veze i veridbe s poznatom pevačicom

Pit Dejvidson osvaja samo holivudske lepotice, a evo zbog čega je toliko poželjan!
Kim Kardašijan i Pit Dejvidson - Copyright Profimedia

Komičar Pit Dejvidson (29) ili je bio u vezi ili su ga povezivali s brojnim slavnim zvezdama poput Ariane Grande, Kim Kardašijan, Kaje Gerber, Fibe Dinevor, a kako pišu strani mediji, trenutno je u vezi s modelom Emili Ratajkovski.

Mnogima nije jasno kako je Pit uspeo zavesti sve ove lepotice, a sada se oglasila žena koja je stručnjak za govor tela, Džudi Džejms, koja je objasnila zašto žene njega smatraju privlačnim. 

Džudi je Pita uporedila s mačjom travom, odnosno biljkom koju polno zrele mačke obožavaju te je rekla kako je 'fatalno privlačan ženama'. Razlog tome je njegova prirodna opuštenost, ali i prošlost njegovih veza koje ga čine poželjnim. 

Profimedia
Pit Dejvidson i Kim Kardašijan

- On je kao terapija za žene koje su izašle iz veze. Ne samo da Pit izgleda kao tip koji, metaforički rečeno, osvaja izvan svoje kategorije, već tako deluje i svojim govorom tela. On izgleda kao da je očaran slavnim ljudima, ali na pozitivan način. Što su žene lepše to imaju veću tendenciju da privuku arogantne narcisoide, a Pit je čista suprotnost tome i to je ženama osveženje - rekla je Džejms.

Profimedia/BACKGRID USA
Pit Dejvidson i Kim Kardašijan

- Duhovitost može biti jednako bitna kao mišići, pogotovo ako zbija stvarno dobre šale ili se ismejava s vašim bivšim dečkom - rekla je, osvrćući se na Pitove šale o Kanje Vestu, koji mu nije ostao dužan.

Spekulisalo se i da Pit osvaja žene zbog svoje obdarenosti.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike