Niki Minaž na udaru fanova: Pevačica će pevati zvaničnu himnu Svetskog prvenstva, a zbog toga je svi kritikuju

17.11.2022

17:10

0

Svetsko prvenstvo u fudbalu je pred vratima, a sada je poznato ko će ove godine biti zadužen za zabavljanje publike s novom službenom himnom

Niki Minaž na udaru fanova: Pevačica će pevati zvaničnu himnu Svetskog prvenstva, a zbog toga je svi kritikuju
Niki Minaž - Copyright Niki Minaž, Profimedia

FIFA je potvrdila da će novu zvaničnu himnu Svetskog fudbalskog prvenstva otpevati tri pevača. Niki Minaž (39), Maluma (28) i Mirjam Farez (39) izbaciće u petak pesmu naziva 'Tukoh Taka'.

Ova pesma će ući u istoriju jer je prva pesma prvenstva koja će biti otpevana na tri jezika - engleskom, španskom i arapskom. Uz pesmu koja će ujediniti fanove fudbala širom sveta, snimiće i spot.

Iako su mnogi oduševljeni što upravo njih troje pevaju zvaničnu himnu, neki su ih i napali zbog situacije koja se trenutno događa u Kataru. 

AP/Jordan Strauss/Evan Agostini Profimedia
Niki Minaž , Maluma i Mirjam Farez

- Niki, nisam siguran jesi li svesna, ali tvoji LGBTQ+ fanovi iz Katara su u opasnosti, a ti finansiraš i stojiš uz njihove odvratne stavove - napisao je jedan pratilac.

- Za nekoga ko ima veliku bazu fanova LGBTQ+ populacije i s pretnjom Katara da će ugasiti bilo kakvo postojanje podrške prema zajednici, jako je uznemiravajuće videti da će Niki učiniti ovo. Nije sav novac dobar novac - dodao je drugi.

Podsetimo, u Dubaiju, gde će navijači srpske reprezentacije pretežno i biti smešteni, spremna je posebna fan zona, u okviru koje će nastupiti i Milica Pavlović, Maja Berović, Saša Kovačević i Saša Matić.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike