Najpoznatije svetske zvezde su nekad radile za crkavicu! Ponižavali ih, ismevali, a Opri i ime promenili!

13.07.2022

05:45

0

Tada nisu mogli ni da pretpostave da jednog dana bez obezbeđenja neće moći ni da „skoknu do prodavnice"

Najpoznatije svetske zvezde su nekad radile za crkavicu! Ponižavali ih, ismevali, a Opri i ime promenili!
dzejms opra niki profimedia - Copyright Profimedia

Mnogobrojne su poznate ličnosti sa svetske scene koje su svašta radile na svom putu do zvezda. I dan-danas se prepričava kako je Bred Pit svojevremeno zbog posla stajao satima na ulici i delio letke, maskiran u pile. Madona je, sa druge strane, bila kasirka, a Harison Ford je dostavljao novine za crkavicu.

Nezgodna Niki

Danas svetski poznata pevačica Niki Minaž svojevremeno je radila u jednom od „Red Lobster" restorana u Bronksu. Konobarisala je sve dok je nisu otpustili zbog onoga zbog čega je danas mnogi obožavaju.

U pitanju je drskost, zbog koje se klijentela uglavnom žalila na nju, pa je zatim i njenom gazdi prekipelo.

Niki Minaž Profimedia
 

Tokom jednog intervjua u emisiji „The Tonight Show with Jay Leno" ispričala je kako je njoj, sa druge strane, strašno smetalo kada bi je gosti pozvali kao da negde gori, a samo bi zatražili novu korpicu s hlebom. Nezgodna priroda ju je, inače, koštala posla još oko petnaest puta pre nego što se proslavila.

„Ma, nije to njeno ime!"

Danas svakako čuvena Opra Vinfri zbog okoline je morala da promeni ime. Poznata voditeljka je, naime, nazvana Orpa, kao Rutina sestra iz Biblije. Međutim, toliko ljudi to nije dobro čulo, pa je često nazivalo Opra, da je naprosto zamenila mesta tim slovima prvom prilikom.

Opra Vinfri Profimedia
 

Vinfrijeva je, podsetimo, rođena 1945. godine u ruralnom delu Misisipija, gde nije bilo mnogo školovanih ljudi. Originalno ime, Orpa, piše joj samo na krštenici.

Vežba čini majstora?

Džejms Franko je nekada davno radio u „Meku" za taman toliko para da može da „izgura" mesec. To je iskustvo pak pretvorio u pozitivno, tako što je s mušterijama vežbao različite akcente - za dan kada će se konačno oprobati i kao glumac. U tom periodu se za buduću profesiju koja mu je donela svetsku slavu tek školovao i gotovo da mu nije bilo važno šta radi - samo da uspe.

Džejms Franko Profimedia
 

Kada je roditeljima rekao šta mu je san, objasnili su mu da će u tom slučaju morati sam sebe da izdržava. Živeo je u stanu s još dva studenta glume, radio kasno noću, a posle škole je uspeo da odlazi i na privatne časove kod Roberta Karnegija. Kao veliki fan Rivera Feniksa bio je vegetarijanac, sve dok nije počeo da radi u poznatom restoranu brze hrane.

Kako bi sačuvao što više novca, jeo je čizburgere koji bi inače bili bačeni, prenosili su strani mediji.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike