Suprug Niki Minaž osuđen: Nije prijavio da je seksualni prestupnik!

07.07.2022

20:12

0

Nanogvica i uslovna kazna za izbegavanje zatvora

Suprug Niki Minaž osuđen: Nije prijavio da je seksualni prestupnik!
Copyright Niki Minaž i Kenet Peti Profimedia

Kenet Peti, suprug Niki Minaž, osuđen je na tri godine uslovne kazne i godinu dana kućnog pritvora, nakon što se nije prijavio kao seksualni prestupnik u Los Anđelesu.

Prema stranim medijima, Peti (44) je osuđen nakon što je prošle godine priznao krivicu za optužbe koje je dobio, a tada mu je naređeno da plati kaznu od 55 hiljada dolara. 

Peti je uhapšen 2020. godine, nakon što mu je naloženo da se registruje kao seksualni prestupnik u Kaliforniji godinu dana ranije, ali to on nije učinio.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Barbie (@nickiminaj)

Podsetimo, on je bio optužen za pokušaj silovanja koji se dogodio 1994. godine, pa je po zakonu morao da se registruje kao prestupnik.

Dženifer Hug je prošle godine ispričala sve kroz šta je prošla sa Petijem, kada je imala samo 16. godina. Ona je tvrdila da joj je prišao na autobuskoj stanici, izvadio nož i odveo je kući, gde ju je silovao.

Niki je branila muža u nekoliko navrata kada je ovaj slučaj u pitanju.

Niki Minaž, Profimedia
Niki Minaž

- On je imao 15, ona 16 godina, bili su u vezi. Ne možete mi uništiti život. Ne možete čak voditi ni vlastiti život - napisala je ona na Instagramu pre nekoliko godina.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike