Sećate li se Miše Pavlovića iz „Žikine dinastije”: Sa Žikom i Milanom pravio zavrzlame, a onda se povukao, ovako danas izgleda (FOTO)

17.11.2022

23:31

0

Njega je glumio Mihailo Jevtić, koji je posle ovog angažmana dobio još nekoliko uloga, ali karijeru nije nastavio na daskama koje život znače

Sećate li se Miše Pavlovića iz „Žikine dinastije”: Sa Žikom i Milanom pravio zavrzlame, a onda se povukao, ovako danas izgleda (FOTO)
Copyright Printscreen Youtube/RTS

Replike iz kultne serije „Žikina dinastija” se i dan-danas prepričavaju, a publici se ponajviše dopadaju oni delovi kada dva prijatelja Žika Pavlović i Milan Todorović dobijaju unuka Mišu sa kojim prolaze kroz raznorazne avanture.

U pitanju je komedija „Kakav deda takav unuk”, koja predstavlja četvrti nastavak serijala „Lude godine”, a Mišu je glumio Mihailo Jevtić, koji je posle ovog angažmana dobio još nekoliko uloga, ali karijeru nije nastavio na daskama koje život znače.

Printscreen Youtube/RTS
Miša Pavlović u komediji "Kakav deda, takav unuk"

 

U pomenutoj ostvarenju Mihailo je imao svega osam godina, a nakon ove uloge dobio je još nekoliko, a jedna od značajnijih je ona u seriji „Sivi dom”, ali tu svoju glumačku karijeru završava. 

Mihailo je sa šest godina primljen u dečiji dramski studio RTB-a i sledećih 18 godina je snimao za televiziju i film i igrao u beogradskim pozorištima. Posle toga se povukao i radio kratke filmove.

Završio je srednju elektrotehničku školu Nikola Tesla i nižu muzičku Kosta Manojlović u Zemunu. Upisao je i akademiju koju je napustio tokom druge godine studija. 

Mihailo danas ima 47 godina i gaji veliku ljubav prema muzici - svira violinu, klavir i gitaru, a pored toga se bavi dizajnom i izradom veb aplikacija i internet sajtova. 

 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike