Dženifer Aniston pati za ocem koji je preminuo, a sa majkom nije pričala godinama: Ovo je razlog zbog kog su bile u svađi

14.11.2022

19:05

0

Glumica je jednom prilikom priznala da joj je dugo trebalo da razume majčine postupke

Dženifer Aniston pati za ocem koji je preminuo, a sa majkom nije pričala godinama: Ovo je razlog zbog kog su bile u svađi
Dženifer Aniston - Copyright Profimedia

Dženifer Aniston se danas oprostila od svog oca Džona Entonija Anistona na društvenim mrežama potresnom porukom. On je preminuo proteklog petka, a glumici je njegov odlazak teško pao.

Glumici je i majka preminula, a kako ona o privatnom životu retko priča, dugo nije bila poznata priča da je sa njom bila u svađi više od 15 godina.

Nensi Dou, majka glumice, je 1999. godine napisala knjigu o svom odnosu sa ćerkom, koja je tada bila na vrhuncu popularnosti zbog serije "Prijatelji".

Profimedia
Dženifer Aniston

Njen potez je toliko naljutio Dženifer, da majku nije pozvala ni na venčanje sa Bredom Pitom, koje se desilo 2000. godine.

Njihov odnos je bio nestabilan veoma dugo, a glumica je jednom prilikom otkrila da je njena majka bila nesrećna i nezadovoljna zato što joj je propao brak sa Dženiferinim ocem. 

Nesuglasice su izgladile tek 2016. godine, neposredno pre nego što je Nensi preminula.

Profimedia
Dženifer Aniston

- Bila je od onih žena koje govore da se bolje brinem o sebi, da se malo našminkam. Govorila je to jer me volela. Nije se trudila da bude loša i nije znala koliko će me povrediti, koliko ću novca potrošiti da poništim posledice njenog ponašanja - izjavila je Anistonova jednom prilikom i dodala:

- Učinila je to jer je i sama tako odrasla. Mislim da se držala kako zna i da je radila onako kako joj najbolje umela, borila se finansijski i pokušavala da nastavi bez muža koji više nije bio tu.

Podsetimo, Dženifer je danas na svom nalogu na Instagramu podelila fotografije sa ocem i potresnu poruku kojom se oprostila od njega.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike