Kanje ne prestaje: Posle napada na Kim i njenu porodicu, ponovo isprozivao Pita Dejvidsona

02.09.2022

19:41

0

Iako Kim i Pit više nisu zajedno, reper i dalje nastavlja da ga pominje

Kanje ne prestaje: Posle napada na Kim i njenu porodicu, ponovo isprozivao Pita Dejvidsona
Kanje Vest - Copyright Profimedia

Kanje Vest je ponovo imao niz svojih "epizoda", pa je tako posle vređanja Kim Kardašijan i njene porodice, rešio da krene i na njenog bivšeg dečka Pita Dejvidsona. Podsetimo, Pit je bio prvi dečko Kardašijanove posle razvoda od Kanjea.

On je objavio more stvari na svom nalogu na Instagramu, pa ih brzo obrisao, ali jedna od njih se odnosila i na Pita, odnosno "Skita" kako ga je zvao.

Profimedia
Kanje Vest

- Pitajte Pita kako su one tetovaže moje dece u odelu za traume - napisao je Vest, koji ima četvoro dece sa Kim.

Ova objava odnosi se na tetovažu posvećenu Kim i njenoj deci. Pre izvesnog vremena neko je uočio da Pit ima novu tetovažu na telu, a to su bila slova "KNSCP". Pratioci komičara i njegove devojke su to odmah dešifrovali kao prvo slovo imena Kim, te njene dece Nort, Sejnta, Čikago i Psalma - po starosti. 

Profimedia
Kim Kardašijan i Pit Dejvidson

Podsetimo, čim se saznalo početkom avgusta da su Pit i Kim raskinuli, Kanje je objavio lažnu naslovnicu "Njujork Tajmsa" na naslovom "Skit Dejvidson je umro u 28. godini".

Instagram printscreen/kanyewest
Objava Kanje Vesta

On je, inače, objavio i prepisku sa Kim, ali i istakao da je njegova zavisnost od pornografije uništila njegovu porodicu, te da Kim može da donosi odluke o školovanju njihove dece jer je ‘polubelkinja‘.

Fotografije njihovih SMS poruka, koje su u međuvremenu izbrisane, pokazale su da se Kanje protivi Kiminom izboru škole za njihovo četvoro dece. Deca inače pohađaju privatnu predškolsku ustanovu  u Los Anđelesu, a reper bi očigledno hteo da ipak idu u školu koju je on osnovao - Donda Academy.

 

 

On je potom pozdravio sestre Kardašijan, pa se takođe osvrnuo i na druge sadašnje i bivše partnere poznatih sestara - Tristana Thompsona, Skota Disika i Travisa Skota, koje je nazvao ‘donatorima sperme‘, dodavši ‘zajedno smo u ovome‘.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike